Julekalender 9. desember

Postet av Marius L. Larsen den 9. Des 2017

Det er duket for den siste ensifrede luken i vår julekalender.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 9 - "9. plass på øverste nivå"


De blåkledde fra Tillerbyen har kjempet på svært mange plattformer i løpet av en hektisk, men utrolig morsom 2017-sesong. Det har til de grader vært større og flere oppturer enn nedturer, noe som beviser alle bilder og kamprapporter som er publisert på tillerfotball.no gjennom året.

På dette tidspunkt for ett år siden klarte G16 bragden ved å kvalifisere seg til 0. divisjon, og det ble et møte med en tøffere hverdag. Allikevel har våre spillere gjennomført en strålende sesong både på og utenfor banen, og det har blitt mange herlige øyeblikk å se tilbake på.

Selv om det ble en tøff åpningskamp borte mot Ranheim som endte med et svient 4-3-tap i mars, kom den første seieren i runde to, da blåtrøyene beseiret Malvik 5-2 i Abrahallen.

Spillerne vil vel også huske en svært merkelig 3-3-kamp borte mot Steinkjer, men også deilige seiere hjemme over Heimdal og Nardo.

Sterke Levanger ble slått 2-1 i høstsesongen, og de beseiret Verdal 4-3 i en nervepirrende siste hjemmekamp for sesongen.


Det holdt til 9. plass på tabellen i 0. divisjon.


Et ungt G16-2 ville så aldeles ikke være noe dårligere. Med stort sett bare '02- og '03-ere involvert, vant de sin avdeling etter å ha vunnet sju av åtte kamper.

I tillegg ble også G16-3 avdelingsvinnere. Etter å ha gått ubeseiret gjennom hele høsten, vant de soleklart sin avdeling foran andre sterke lag.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.