G16: Ranheim 4 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mar 2017

EXTRA ARENA (RANHEIM): G16s førstelag serieåpnet årets 0. divisjonssesong med et knepent bortetap.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen opplevde noen nervøse åpningsminutter mot Ranheim på denne lettskyede søndagen, der vertene fra fjæra hadde noen brukbare målsjanser som heldigvis ikke ga noen utfall.

Etter 16 minutter ble det imidlertid jubel fort gjestene. Et strålende angrep på høyresiden endte med et perfekt innlegg fra Andreas Fredagsvik Tran som fant Tobias Aavik i feltet, og fra tolv meter satte Aavik ballen kontrollert i lengste hjørne til 1-0.

Ranheim fikk sin utligning åtte minutter før pause, da de plutselig var alene med Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo og satte ballen sikkert i mål til 1-1.

Dobbel fra Emil Offerdal Johansen ga håp

En rotete første omgang ble avløst av en svært mer positiv andre omgang, da Tiller var mer aggressive og gjenvant ballen i mer gunstige posisjoner.

Det var derfor ikke helt ufortjent at Emil Offerdal Johansen sendte hvittrøyene tilbake i ledelsen med et realt sololøp på høyresiden som endte med skudd i lengste hjørne.

Men Ranheim var ikke ferdig for dagen.

De utlignet nok en gang kort tid etter Offerdal Johansens 2-1-scoring, før de tok ledelsen på et straffespark som ingen av lagene skjønte noe av.

Hjemmelaget la deretter på til 4-2 på et hjørnespark, og selv om Offerdal Johansen reduserte med sin andre scoring til 3-4, var det litt for sent til å ta med seg et fortjent poeng.

Nå løfter guttene blikket mot andre serierunde, førstkommende søndag kl.16.00 mot Heimdal på TOBB Arena.

G16: Ranheim IL 4 (1) - (1) 3 Tiller IL
0-1 Tobias Aavik 16'