G16: Steinkjer 3 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Apr 2017

G16s førstelag leverte sterke 80 minutter mot Steinkjer søndag ettermiddag, men tapte to poeng åtte (!) minutter på overtid.

Andreas Fredagsvik Tran (med ball) scorte, mens Ingvar Winther Storler måtte ta på seg hanskene i dramatiske sluttminutter. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok turen nordover til Steinkjer og Guldbergaunet Stadion på den siste dagen i april, og de startet på best mulig måte.

Andreas Fredagsvik Tran fikset 1-0 før ti minutter var spilt, og ikke mange minutter senere doblet Tobias Aavik ledelsen.

Det kunne fort ha stått både 3- og 4-0 til pause, men i starten av andre omgang var det i stedet Steinkjer som reduserte til 1-2.

Åtte minutter tillegg

Tiller kom tilbake ni minutter før full i det som skulle bli svært så kaotiske sluttminutter.

Først sendte Emil Offerdal Johansen blåtrøyene tilbake i en tomålsledelse med sin 3-1-scoring, før Steinkjer fikk straffespark tre minutter før full tid.

Keeper og kaptein Lars Smemo reddet glimrende fra ellevemetersmerket, men dommeren blåste i fløyta og mente at Smemo hadde tatt et steg ut fra streken. Dermed gult kort og marsjordre for Smemo i fem minutter mens Steinkjer fikk et nytt forsøk fra straffemerket med utespiller Ingvar Winther Storler i mål, og denne gang traff ballen nettmaskene.

Tiller trodde uansett at de gikk mot en borteseier, og selv om et gult kort for munnbruk til Aavik gjorde det vanskeligere, fikk Steinkjer åtte minutter i tilleggstid til å utligne på, til tross for at det er flyvende bytter i denne aldersklassen.

Utligningen til 3-3 kom nærmere 90 minutter, og Tiller måtte dermed nøye seg med ett poeng fra dette oppgjøret.

Neste kamp for G16-1 er hjemme mot Egge onsdag 3. mai kl.20.00.

G16: Steinkjer FK 3 (0) - (2) 3 Tiller IL
0-1 Andreas Fredagsvik Tran 10'
0-2 Tobias Aavik 15'