G16: Tiller 4 - 3 Verdal

Postet av Marius L. Larsen den 29. Okt 2017

TOBB ARENA (TILLER): G16-1 vant et realt krigeoppgjør mot Verdal søndag ettermiddag.

Jubel etter 4-3-scoringen. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde fra Tillerbyen er langt fra ferdige med årets sesong i G16 0. divisjon, og søndag ettermiddag var det den nest siste serierunden som sto for tur.

Og det startet svært bra.

Jonas Gunnes Gumdal hamret inn 1-0 etter 12 minutter, og selv om Verdal utlignet like etterpå, var det en spesiell gnist i Tiller-laget i kveld.

Andreas Fredagsvik Tran og Emil Offerdal Johansen sendte hjemmelaget opp i henholdsvis 2- og 3-1 før halvtimen var spilt, men Verdal reduserte rett før lagene gikk til pause.

Andre omgang startet med mange dueller og relativt få målsjanser, men det var etter hvert Tiller som tok tak i oppgjøret og hadde tre store sjanser som en god Verdal-keeper fikk hanskene på.

Gjestene fra Nord-Trøndelag utlignet til 3-3 på et smart skudd etter et innlegg halvveis i omgangen, men tolv minutter før full tid pirket Offerdal Johansen inn 4-3 fra kloss hold etter Tobias Ellingsen Aaviks fantastiske forarbeid.

De to nevnte angrepsspillerne kunne ha punktert kampen helt på tampen, men gigantiske sjanser ble ikke omsatt i opplagte scoringer.

Kampen ebbet ut i en sterk 4-3-seier for Tiller, som er ferdige med 2017-sesongen førstkommende torsdag, da de gjester Nardo kl.18.00.

G16: Tiller IL 4 (3) - (2) 3 Verdal IL
1-0 Jonas Gunnes Gumdal 12'