G16: Tiller 3 - 2 Nardo

Postet av Marius L. Larsen den 25. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): G16-1 avsluttet vårsesongen med en sterk og fortjent seier over Nardo søndag ettermiddag.

Jubel etter Aaviks åpningsmål. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet hardt og offensivt de første minuttene, der en offsideplassert Sondre Vinjevoll var nære ved å sende hjemmelaget i føringen, men så tok Nardo over.

I løpet av ti minutter presset de hjemmelaget bakover i banen, og de hadde blant annet både en heading og et skudd like over mål fra kloss hold.

I det 17. spilleminutt måtte Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo ut i full strekk da han reddet en heading fra seks meter på strålende vis.

To minutter senere var det derimot Tiller som kunne juble over dagens første scoring. En strålende bakromspasning fra Jonathan Smerkerud Frønes og god finte av Tobias Aavik gjorde at sistnevnte kom alene med keeper. Der var han like iskald som en sommerbris i juni, og dermed sto det 1-0 i målprotokollen.

Nardo reduserte

Blåtrøyene kom bedre med etter dette, og de straffet Nardo ti minutter senere.

En ny bakromspasning havnet denne gang hos Andreas Fredagsvik Tran, som var kruttsterk og dyttet bort to motspillere før han hamret ballen høyt i mål fra skrått hold til 2-0.

To minutter før pause sprakk imidlertid nullen for vertene, litt ut av ingenting. Plutselig kom Nardo alene med Smemo, og reduseringen ble trillet inn i lengste hjørne.

Servitør Frønes

Tiller var like offensive i starten av andre omgang som de var i den første, og spesielt var Tobias Negård Larsen på hugget på sin høyre side, men det var Frønes som fikk den største sjansen med et skudd like utenfor fra 20 meter.

I det 64. spilleminutt ble det nok en gang blå jubel. Ballstrøer Frønes fant Vinjevoll løpende i bakrom, og rett innenfor 16-meteren trengte angriperen kun ett touch da han styrte ballen til side for en utrusende keeper og rett i mål til 3-1.

Nardo fikk en ny redusering helt på tampen etter noe klabb og babb i bakre rekker hos hjemmelaget, kun minutter etter at en offensiv Smemo vartet opp med en ny feberredning i lengste hjørne.

Tiller holdt unna på overtid, og kunne innkassere sin første seier siden 3. mai - og vi vet denne smakte ekstra godt!

G16: Tiller IL 3 (2) - (1) 2 Nardo FK
1-0 Tobias Ellingsen Aavik 19'
2-0 Andreas Fredagsvik Tran 29'