Millionbeløp til ny bane

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2017

Tiller IL Fotball mottar et millionbeløp til ny kunstgressbane på Starrmyra.


Her er vi nå et langt skritt nærmere kunstgress. Foto: Marius L. Larsen.


Tiller Idrettslag Fotball er i ekstase over at bystyret i Trondheim har godkjent klubbens søknad om støtte til bygging av ny kunstgressbane på Starrmyra, der det i dag er en forfallen grusbane.

Det heter følgende i uttalelsen:

"Bystyret vedtok 18. mai, sak 79/17 Årsoppgjør 2016, å bevilge 4,5 millioner kroner til et kunstgressløft. Bystyret ba rådmannen gå i dialog med Sør-Trøndelag fotballkrets og Idrettsrådet om fordeling av midlene.

Etter bystyrets vedtak har rådmannen hatt tett samarbeid med NFF Trøndelag og nær dialog med Idrettsrådet om fordeling av midlene. I vurderingene er det tatt hensyn til NFF Trøndelag sin anleggsstrategi som viser at det er underdekning på kunstgressbaner i Trondheim sør. Det er også tatt hensyn til prosjekter hvor det med stor sannsynlighet blir ekstraordinære kostnader i forbindelse med grunnarbeidet. I vurderingene har det blitt vektlagt at midlene i hovedsak skal gå til etablering av nye baner.

Bevilgningsmidler til Tiller IL: 1,25 millioner kroner (1 250 000 kr)."


Les også:
Disse stedene får kunstgressløft - Adressa.no


- En gledens dag

Styreleder Gro Merethe Nerland er naturlig nok i ekstase over bystyrets vedtak i dag, tirsdag.

- Vi har jobbet hardt for dette, og det betyr svært mye for oss. Vi har et stort behov for en ny kunstgressflate for både å gjennomføre aktivitet og ikke minst å videreutvikle unge, håpefulle fotballspillere i vårt nærområde. Dette er en gledens dag, uten tvil.

- Nå er vi ett skritt nærmere til å gjøre akkurat det, men fremdeles trenger vi flere hender slik at vi får gjennomført dette på best mulig måte. Vi håper flere vil være bidragsytere på denne oppturen vi nå er for alvor inne i, forteller Nerland.


Lyst til å være "medeier" av den nye kunstgressbanen? Les mer om andelssalget her!


Ønsker du å hjelpe oss med at en ny kunstgressbane på Starrmyra står klar innen rimelig tid?

Ta kontakt med oss på fotball@tiller.idrett.no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.