Ubeseiret, målbonanza og GULL

Postet av Marius L. Larsen den 20. Aug 2017

Tiller tapte ingen kamper, scorte dusinvis med mål og vant gull i Ørland Sparebank Fotballcup.


Gulljentene. Foto: Oddveig Merete Siraas.


De blåkledde fra Tillerbyen har i helga deltatt med fem lag fordelt på fire aldersklasser i Ørland Sparebank Fotballcup, og gjett om det har gått blåtrøyenes vei!

G11 spilte første kamp uavgjort 3-3 mot Fosen, deretter slo de Røros 8-3 og Aasguten 4-3. Totalt scorte 11-åringene hele 15 mål på tre kamper!

G12 stilte med to sterke lag, der Tiller 1 scorte et tosifret antall mål i hver kamp! Først slo de hjemmelaget Ørland 12-0, deretter Byneset 10-3 og Støren 13-2!

Tiller 2 var hakk i hæl. Først beseiret de Aure 7-4 før de kjempet en herlig 7-2-seier over Byneset 2. Den siste kampen mot Åfjord 2 endte 12-2!

J12 ville heller ikke være noe dårligere. I første kamp mot Oppdal vant Tiller hele 18-0 før Leik ble slått 8-1. Til slutt ga de Sverresborg så god kamp at de ga seg ikke før det sto 10-2 i målprotokollen.


Gull til J13

Tillers eneste konkurranselag i denne turneringen har slettes ikke gått upåaktet hen.

I gruppespillets fire kamper endte det med fire seiere. 5-2 over Orkanger, 8-0 over Nardo, 9-2 over Oppdal og 3-0 over Buvik ga en målforskjell på hele 25-4.

De avanserte dermed rett til kvartfinalen på søndag, og i møtet med Gimse skulle det bli helgas kanskje tøffeste duell, men målet fra Synne Aunehaugen var nok til å sikre 1-0-seier og semifinaleplass.

I kampen før finalen hadde våre jenter få problemer med å treffe nettmaskene nok en gang, og de ga seg ikke før de slo Åfjord hele 8-0.

I finalen mot Røros var Tiller overlegne fra start til slutt. Mål fra Maria Høvik, Rikke Sunsetvik og Ida Marie Dahl Bjørkøy sendte Tiller til topps med en råsterk 3-0-seier.


Dermed ble den største pokalen med hjem til Tiller!

Vi gratulerer så mye!


Se alle resultater fra cupen her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.