- En strålende treningsøkt

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2017

Spillere fra J99-03 trente sammen på full bane på TOBB Arena tirsdag kveld.


Skjermbilde fra Snapchat. Følg oss gjerne (@TillerFotball) for å se flere videosnutter fra tirsdagens økt!


Det er ingen hemmelighet at Tillers eldste jentelag både har herjet og fortsetter å herje lokalt så vel som nasjonalt i alle mulige sammenhenger, og jakten på høstens bragder har blitt styrket både fysisk og mentalt etter det som beskrives som en herlig treningsøkt tirsdag kveld.

Tiller ligger i toppen i både J17 0. divisjon og 4. divisjon kvinner, og samtidig skal de blå kjempe om kvartfinaleplasser i J16- og J19-NM - og høsten er bare så vidt i gang.

Tirsdag kveld på TOBB Arena var hel bane reservert til en forventningsfull treningsøkt. Etter god dialog mellom lagene og sportslig utvalg, var det spillere født i '99 til '03 - totalt 32 stk - som gjennomførte en solid oppvarming og spill på to halvbaner med differensierte lag, der alle lagene fikk egne fokuspunkter under spillsekvensen.


- Gleder oss til neste økt

Skal vi tro Tiller-trenerne, var dette en kjempesuksess fra første spark.

- Når vi får til slike økter som passer inn i lagenes trenings- og kampplan, vil dette gi en voldsom energiøkning. Med hel bane lagt til rette for oss, fikk vi jobbet med mye som er kamprelevant. Det ble svært gode spillsekvenser med samtlige spillere, og dette tar vi med oss videre til neste treningsøkt, forteller J15-trener Geir Arne Kristiansen.

J19-/kvinnetrener Pål Nyheim deler sin trenerkollegas syn på det som ser ut til å være et svært fruktbart samarbeid.

- Det ble en strålende treningsøkt, rett og slett. Mange spillere på samme flate, vi fikk mikset solide lag og inntrykket som vi satt igjen med etter trening var upåklagelig. Slike økter styrker troen på våre mål både som lag og klubb, og nå gleder vi oss alle til neste fellesøkt som blir om ikke så altfor lenge, meddeler Nyheim.


Se full oversikt over kommende Tiller-kamper her! (velg datovisning)


1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.