Tiller på TV 2

Postet av Marius L. Larsen den 2. Aug 2017

- Vi kan vinne Norway Cup, forteller styreleder Gro Merethe Nerland foran TV 2s direktesendte Tiller-kamp.


Denne gjengen blir å se på riksdekkende fjernsyn onsdag kveld. Foto: Ukjent.


De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å dominere i sommerturneringene. I juni ble det seier, 2.- og 3. plass i Skandia Cup i henholdsvis J15-, J17- og J13-klassen, og uka etter på vant blåtrøyene J15-klassen i Storsjöcupen.

Dette ble toppet av J15-seier og J17- og G13-sølv i Umeå Fotbollsfestival, og styreleder Nerland er mektig imponert over spillerne.

- Vi gjør alltid forbedringer til hvordan vi som et styre kan legge til rette for våre lag, men når alt kommer til alt, er det arbeidet som spillerne og trenerne legger ned som teller.

- Etter en fortreffelig vårsesong med mye flott spill og utrolig mange scoringer, har det bare fortsatt i de forskjellige turneringene. Jeg vet det trenes godt i alle aldersklasser, og selv om man slettes ikke er overrasket over de gode resultatene, er jeg svært imponert over lagene, skryter styrelederen.


Tiller-kamp direkte på TV 2

Etter de fantastiske prestasjonene i Umeå Fotbollsfestival, er det nå Norway Cup som står for tur for fem Tiller-lag før de returnerer tilbake til Trondheim sør for å gjøre seg klar til en høyinteressant høstsesong.

På onsdag er sluttspillet i verdens største fotballturnering for ungdom i gang, og det er spesielt én kamp Tiller-supportere hjemme i bartebyen bør legge merke til.

Kl.18.35 skal Tiller møte Langevåg i 32-delsfinalen i G16-klassen, og denne kampen vises direkte på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo!

Nerland gleder seg til oppgjøret, og hun er klokkeklar i sin tale da hun forteller om Tillers sjanser til å vinne Norway Cup for aller første gang i klubbens historie.

- Jeg mener vi har gode muligheter til å gå helt til topps i Norway Cup. G16-lagene har vist at de hører hjemme på et høyt nivå, og så er det slettes ikke umulig at G13 klarer å kopiere bragden fra Umeå. I tillegg har vi J19-laget som aldri slutter å score, sier Nerland før hun avslutter.

- Jeg vil ønske alle våre lag lykke til i innspurten i Oslo, og vi er flere som tror på en perfekt start på august!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.