G14: Tiller 2 - 6 Byåsen

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): G14-1 tapte siste seriekamp i vårsesongen lørdag ettermiddag.

12 år gamle Petter Selvaag Solbakken var både høyt og lavt i sin G14-debut. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet svært godt i det lune sommerværet på TOBB Arena denne lørdagen, og etter 13 minutter smalt det i nettmaskene.

Emil Berg Stormli ladet kanonen og hamret ballen via tverrligger og i mål fra nesten 25 meter, og Tiller hadde dermed fått en pangstart.

Blåtrøyene hang godt med også etter 1-0-scoringen, men så kom Byåsen mer med i kampen. Tre minutter før pause utlignet rødtrøyene til 1-1 fra skrått hold etter en bakromspasning.

Og det var det store bakrommet som skulle felle Tiller denne dagen.

I det 48. spilleminutt sto det 1-3 i målprotokollen etter to raske scoringer fra gjestene på lignende måte, og da de la på til 1-4 ti minutter før full tid, ble motbakken enda lengre for Tiller.

Byåsen økte ledelsen både en og to ganger før Stephan Lossius Aalberg fastsatte sluttresultatet til 2-6 i disfavør Tiller.

PS! 05-er Petter Selvaag Solbakken fikk sin G14-debut i dagens kamp, og gjorde sine saker strålende. Vi gratulerer!

G14: Tiller IL 2 (1) - (1) 6 Byåsen IL
1-0 Emil Berg Stormli 13'