Granøien til Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jun 2017

Keeper Stian Overskott Granøien (19) lånes fra Tillerbyen for å hjelpe Tiller i 5. divisjon menn, og klubbene varsler enda tettere samarbeid.

Stian Overskott Granøien (t.h.) med herrer-1-trener Erlend Blengsli. Foto: Marius L. Larsen.


Herrer-1 har fått en trå start på årets sesong i 5. divisjon, men de fikk seg en real og fortjent opptur da de seiret 4-3 over tabelljumbo Rissa på bortebane i forrige serierunde.

Dog var dette kun den andre seieren så langt i årets sesong, og Tiller befinner seg for øyeblikket under nedrykksstreken i avdeling 3.

Representanter fra sportslig utvalg i Tiller og Tillerbyen har den siste tiden hatt suksessfulle samtaler om seniorpuslespillet på herresiden, og våre lag i 5.- og 6. divisjon skal nå samarbeide tett for å stille best mulig lag i begge divisjoner, der målet er å komme over nedrykksstreken i 5. divisjon.


Avtale ut vårsesongen i første omgang

Som et svar på godt samarbeid mellom Tiller og Tillerbyen, meldte både Morten Modalsli Torset og Erland Slåen overgang fra Tillerbyen til Tiller før sesongstart, i tillegg til at Fredrik Schevig hospiterte på Tillerbyen-treninger gjennom hele vinteren.

Nå lånes også keeper Stian Overskott Granøien ut fra Tillerbyen til Tiller, som et ledd i Tillers målsetting i 5. divisjon. Avtalen gjelder ut vårsesongen, men kan forlenges dersom det blir enighet mellom partene.

Granøien spilte sju kamper i 3. divisjon i fjor samt flere kamper i 0. divisjon G19, og har en fortid i Rosenborg BK og Sjetne IL.


Vi ønsker Stian velkommen til Tiller IL!

Allerede i morgen (fredag) spiller våre herrelag dobbelkamp mot Bjørgans første- og andrelag på TOBB Arena, der førstelagskampen starter kl.18.30 og andrelagskampen kl.20.30.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.