Slik ser det ut nå

Postet av Marius L. Larsen den 8. Apr 2017

Tiller Fotball søker noe hjelp hos rørlegger og elektriker i fotballhuset på TOBB Arena.

Slik ser deler av hjemmegarderoben ut i fotballhuset på TOBB Arena. Fremdeles gjenstår det noe arbeid som ildsjelene trenger hjelp til. Foto: Marius L. Larsen.


Det er ikke bare banen de blåkledde fra Tillerbyen lager overskrifter i disse tider, og i fotballhuset på TOBB Arena har en håndfull personer stått på for å komme ett skritt lengre.

I løpet av de tre siste ukene har følgende blitt gjort:
- satt opp alle lettvegger i første etasje
- isolering av yttervegger
- oppsett av stenderverk mot yttervegg samt ekstra isolasjon av dette
- kubbing i alle vegger
- lekting av tak i garderober

Tiller Idrettslag Fotball ønsker å takke Andreas Vevle, Terje Rørvik med frue, Tor Gunnar Skjønsberg og Roar Hassel-Aalbu for fremragende innsats.

På torsdag startet graving og leting etter rørføring som går under gangveien - en grøft langs fotballhuset og frem til el-skap i rundkjøringen. Her gjorde Frode Tystad og Inge Hassel en solid innsats.

Mye graving ble unnagjort, men fremdeles gjenstår det noe arbeid.


Se flere nye bilder her!


Etter påske

Mens påsken er i anmarsj og arbeidsinnsatsen har muligens tatt ferie, vil det bli være aktivitet i fotballhuset rett etter alle helligdagene.

Elpartner legger jordkabel og setter opp utvendig skap for hovedsikring og måler. I tillegg blir el-skap satt opp i teknisk rom i huset.

Bravida legger frem vann og monterer inn rørskap. Samtidig starter også arbeidet med legging av gulvbelegg.


Det er behov for hjelp fra personer innad i Tiller IL Fotball til å bidra med legging av trekkrør til elektrisk og fremføring av rør (i rør til vann).

Vi håper noen kan stille opp noen få timer slik at fremdriften på fotballhuset kan opprettholdes, ettersom et klart mål er at kiosk og publikumstoalett skal være klart i løpet av mai - gitt at flere frivillige har lyst til å bidra.


Bidragsytere til klubbens største prosjekt siden 2000 kan melde sin interesse hos fotball@tiller.idrett.no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.