Byneset 1 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2016

BYNESET KUNSTGRESS (RYE): Seniorlaget vartet opp med en iherdig innsats og tre kjærkomne poeng i møtet med Byneset mandag kveld.

Fredrik Schevig ble matchvinner mot Byneset. Her fra motsatt oppgjør i mai.

De blåkledde fra Tillerbyen møtte opp på Rye vel vitende om at med seier over Byneset ville Brage Rimol og Geir Øyvind Sjømælings mannskap klatre rett opp i baken på de øverste lagene i avdelingen, men det tok 50 minutter før det ble blå jubel.

20 minutter etter at Byneset fikk et direkte rødt kort, stormet blåtrøyene i angrep. Kevin Karlsen og Stian Mathisen Myrbekk kombinerte fint da sistnevnte sendte ballen forbi keeper og i mål fra kloss hold, men den som trodde at det skulle bli like rolig som et seilas i solid medvind, tok feil.

Et offensivt Byneset-lag ga seg aldri, og de utlignet til 1-1 elleve minutter før full tid bak G19-keeper Tobias Løvø.

Men som flere ganger før i årets sesong, skulle det skje noe på overtid.

Fredrik Schevig var først på en nedfallsfrukt i feltet, og hamret inn 2-1 i favør Tiller i det 93. spilleminutt til ellevill jubel blant de blåkledde.

Tiller står dermed med tre kamper uten tap i høstsesongen. Neste oppgjør er borte mot Gimse fredag kl.19.30.