J17: Charlottenlund 1 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mai 2016

CHARLOTTENLUND KUNSTGRESS (CHARLOTTENLUND): Tillers eldste jentelag fikk en tøff kamp mot Charlottenlund, men viste sine kvaliteter i begge ender av banen.

Ina Sofie Rokne (i midten) scorte to. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen ville fortsette sin klatring på tabellen i møtet med Charlottenlund, og de fikk en drømmestart etter fire minutter, da et innkast fra Victoria Sande Petersen tilsynelatende gikk rett i mål til 1-0.

Ina Sofie Rokne doblet ledelsen etter 13 minutter, og til tross for noen gode perioder av begge lag i minuttene som fulgte, var det Tiller som kunne smile til pause, ettersom Sara Bye-Andersens scoring førte til at Tiller ledet 3-0 halvveis.

Hjemmelaget kom ut av startblokkene etter hvilen, og andre omgang var ikke mer enn åtte minutter gammel da gråtrøyene reduserte til 1-3.

Tiller hadde flere brukbare muligheter fra sin høyreside utover i omgangen, men et godt forsvar fra vertene stoppet flere gode gjennombruddspasninger.

CSKs venstreving skapte trøbbel for Tiller mot slutten, men landslagsspiller Marita Olsen stoppet angrepene som kom.

Fem minutter før full tid punkterte Tiller kampen ved Rokne, som alene med keeper satte ballen sikkert i mål til 1-4 i favør blåtrøyene.

Neste kamp er et toppoppgjør mot Ranheim onsdag 1. juni kl.20.00 på TOBB Arena.

J17: Charlottenlund SK 1 (0) - (3) 4 Tiller IL
0-1 Victoria Sande Petersen 4'
0-2 Ina Sofie Rokne 13'
0-3 Sara Bye-Andersen 40'