J14: Tiller 6 - 2 Kattem

Postet av Marius L. Larsen den 15. Apr 2016

TOBB ARENA (TILLER): J14s førstelag gikk rett til topps på tabellen etter storseier over Kattem fredag kveld.

Andrea Sivertsen Broholm (t.v.) og Hege Snåsøy Hovdahl var i scoringshumør denne kvelden. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen i J14-klassen tok ikke helg før oppgjøret mot Kattem var over, og det var hjemmelaget som tok kommandoen fra start av.

Allerede før seks minutter var spilt satte Hege Snåsøy Hovdahl ballen i mål til 1-0, og Andrea Sivertsen Broholm doblet ledelsen etter 18 minutter da hun rundet keeper og trillet ballen i det åpne buret.

I andre omgang fortsatte blåtrøyene kjøret mot Kattems mål.

Hovdahls to raske scoringer rett etter hvilen sørget for en trygg 4-0-ledelse, som varte i bare noen minutter da Broholm la på til 5-0 med sin andre nettkjenning for dagen.

Kattem reduserte deretter til 5-1 før alle gode ting ble fire for Hovdahl fem minutter før full tid.

Gjestene fra Åsheim fikk æren av å score kampens siste mål rett før full tid til sluttresultatet 6-2 i favør Tiller.

J14: Tiller IL 6 (2) - (0) 2 Kattem IL FK
1-0 Hege Snåsøy Hovdahl 6'
2-0 Andrea Sivertsen Broholm 18'
3-0 Hege Snåsøy Hovdahl 37'
4-0 Hege Snåsøy Hovdahl 41'
5-0 Andrea Sivertsen Broholm 45'
5-1 Julie Lund 52'
6-1 Hege Snåsøy Hovdahl 65'