Postet av Marius L. Larsen den 4. Mar 2016

Seniorlaget i 4. divisjon fortsetter å gjøre rent bord i vintersesongen.

Mobilfoto: Marius L. Larsen.

Der man kanskje skulle tro at det ble en stor utfordring å overta stafettpinnen fra opprykkstrenerne Marius Larsen og Christer Mathissen, har årets trenere Brage Rimol og Geir Øyvind Sjømæling bare seire og gode prestasjoner så langt i vinter.

Torsdag kveld var 5. divisjonslaget Flatås motstander på Tempe kunstgress med blant annet tidligere Tiller-trener og -spiller Stig Johansen på sidelinja for rødtrøyene.

Her fikk Tiller en verst tenkelig start med et tidlig baklengsmål, men Rimol & Sjømælings mannskap våknet nesten umiddelbart.

Det tok ikke mange minutter før Stian Mathisen Myrbekk stanget inn 1-1 før Kevin Karlsen sendte Tiller i føringen fra skrått hold.

Etter 20 minutter la Karlsen på til 3-1, og i andre omgang gjorde Tiller det vanskelig for Flatås med et solid forsvarsspill.

Myrbekk fastsatte sluttresultatet til 4-1 etter 60 minutter etter å ha rundet keeper og satt ballen i det åpnet målet.

Dette var 4. divisjonslagets tredje seier på tre treningskamper. Tidligere i vinter har de beseiret Sjetne 1-0 og Rørvik 6-2.

De spiller neste treningskamp torsdag 10. mars kl.21.00 mot divisjonskollega Vanvik på Tempe.

Allerede fredag (i kveld) er det en ny, interessant treningskamp. Da spiller samarbeidsklubben Tillerbyen mot Kvik kl.18.00 på Lerkendal kunstgress.