G19: Tiller 4 - 4 Trygg/Lade

Postet av Marius L. Larsen den 14. Okt 2015

TOBB ARENA (TILLER): Juniorlaget hadde en særdeles god midtperiode i årets siste utendørskamp, men det holdt ikke til seier mot et godt Trygg/Lade-lag onsdag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på kampen, da gjestene fra Lade ledet 2-0 allerede før 15 minutter var spilt, og det kunne fort ha vært ytterligere baklengsmål, men Tiller holdt unna.

Og hjemmelaget våknet til de grader etter dette. Etter 19 minutter reduserte Preben Holm Aune til 1-2, før en dobbelscoring fra Shkar Salih snudde kampen til 3-2 for blåtrøyene.

Tiller fortsatte stormløpet mot gjestenes mål i andre omgang. Holm Aune hamret inn 4-2 på en nedfallsfrukt på et hjørnespark, og i minuttene som fulgte ble det et sjansesløseri uten sidestykke med annulert mål, to skudd i nettveggen og mange gode innlegg som ikke nådde helt fram.

I stedet reduserte Trygg/Lade til 3-4 kvarteret før slutt på et skudd fra skrått hold, egentlig ut av ingenting, før de utlignet til 4-4 seks minutter senere på et frispark.

Hjemmelaget ville mest helt på tampen, men klarte aldri å komme til de store målsjansene.

Høstsesongens siste kamp endte dermed med 4-4 og ett poeng for de beste juniorspillerne fra Tillerbyen.

G19: Tiller IL 4 (3) - (2) 4 SK Trygg/Lade