Kvik 2 1 - 2 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 12. Sep 2015

SPAREBANK 1-BANEN (ROSENBORG): Tillers nest beste fortsetter sin gode form i 6. divisjon avdeling 4 med en råsterk 2-1-seier over opprykkskandidat Kvik 2 fredag kveld.

Mobilfoto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen møtte et svært offensivt Kvik 2-lag denne kvelden, men Tiller 2 klarte å minimalisere hjemmelagets effekt til bare langskudd.

Gjestene skapte kampens første store mulighet etter 11 minutter ved en umarkert Kevin Karlsen på bakerste solpe etter et godt innlegg av Olav Bleivik Wist, men førstnevnte styrte ballen utenfor mål fra kloss hold.

Etter 19 minutter fyrte vertene av nok et langskudd, denne gang like utenfor mål, og ti minutter før pause var Kristoffer Pires nære med en heading fra fem meter på et hardt frispark fra Julian Karlgård.

Ungguttene åpnet målprotokollen

Etter hvilen var Tiller mer aggressive i duellspillet, og når man vinner dueller, kan man også begynne å spille fotball.

Tjue minutter ut i omgangen ble Karlsen brukt som oppspillspunkt. Han fant seniordebutant og juniorspiller Shkar Salih i bakrom, som dro seg innover og serverte 15-årige Markus Hilsen på åpent mål til 0-1 favør Tiller 2.

Få minutter senere var Hilsen frempå igjen med et skudd via en motspiller rett utenfor 16-meteren, men Kvik 2s sisteskanse fikk avverget til hjørnespark.

Ni minutter før full tid stanget Pires inn en 2-0-ledelse på et perfekt slått hjørnespark av Karlgård, som for øvrig hadde en stor kamp med blant annet å gå seirende ut av to hodedueller, men fire minutter senere reduserte Kvik 2 ved et uheldig selvmål av sesongsdebutant Tormod Østerås.

Tiller 2 red unna den labre brisen som kom og vant 2-1 over Kvik 2.