J16: Tiller 6 - 2 Inderøy

Postet av Marius L. Larsen den 20. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): J16 befestet sin topplassering i BDO-serien etter seier over Inderøy onsdag kveld.

Jubel etter å ha beseiret ett av topplagene. Begge foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen startet kampen best foran det stadig økende hjemmepublikumet på TOBB Arena, med Sara Bye-Andersens skremmeskudd fra skrått hold som nesten traff innenfor stengene før minuttet var spilt.

Rett etterpå gikk gjestene i angrep, og etter litt klabb og babb i Tillers 16-meter, kranglet Inderøy inn kampens første mål.

Ikke mange sekunder senere kunne de hvitkledde gjestene ha doblet ledelsen på en corner, men Tiller fikk ryddet unna på streken.

Servitør Gravdal

Tiller kom klart bedre med etter Inderøys bombardering, og Thea Bøe Mortensen bestemte seg for å gjøre noe med målprotokollen. Etter åtte minutter utlignet hun til 1-1 med et skudd fra skrått hold via keeper og i mål, før hun var nære på ved å sende Tiller i ledelsen etter et skuddforsøk utenfor 16-meteren.

Det bølget litt frem og tilbake før Tiller tok tilbake kontrollen igjen. Andrea Holm Aune var svært giftig på venstresiden, men det ble bare nesten på vei gjennom.

Etter 29 minutter ville Celine Kleiven Vevle ha slutt på skuddene utenfor mål, og på en corner var hun først frempå foran keeper og sendte Tiller opp i ledelsen til 2-1.

Tre minutter senere hamret Bye-Andersen inn 3-1 etter et godt forarbeid av kaptein Tonje Gravdal.

Flere på scoringslista

Blåtrøyene tok også kommandoen etter hvilen. Andre omgang var ikke mer enn elleve minutter gammel da Victoria Sande Petersen økte ledelsen til 4-1 etter en ny god pasning fra Gravdal.

Inderøy kom også på noen farligheter, men Tiller virket å ha kontroll på motstanderen.

Tolv minutter før slutt punkterte Julie Tørstad Nyheim kampen da hun var først på en retur fra keeper og satte inn 5-1, og selv om gjestene fra Nord-Trøndelag reduserte til 5-2 få minutter senere, fastsatte Holm Aune sluttresultatet til 6-2 helt på tampen.

J16: Tiller IL 6 (3) - (1) 2 Inderøy IL