Tiller 2 3 - 5 Astor

Postet av Marius L. Larsen den 13. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): Den svake formen til Tiller 2 fortsetter i 6. divisjon avdeling 4.

En skadefri Morten Torset kunne ikke hindre nytt Tiller 2-tap. Både han og friskmeldte Lasse Knutsen spilte halvannen omgang. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkleddes nest beste spillere fikk en tøff start på kampen, da gjestene fra Trondheim vest satte inn kampens første mål via en Tiller-spiller og utagbart for comeback-keeper Geir Robert Haltstrand etter 15 minutter.

Ti minutter senere kvitterte Kevin Karlsen alene med keeper etter et godt forarbeid av Frederik Vrzic, men Astor tok igjen ledelsen tre minutter før pause etter at Tiller 2 sovnet i bakre rekker.

Lasse Knutsen utlignet igjen til 2-2 bare minuttet etterpå etter et perfekt innlegg fra Martin Vårhus Thrana.

Tung start på andre omgang

I andre omgang klarte dessverre ikke Tiller 2 å gjøre det de ble enige om i pausen. Flere feil ble gjort på egen halvdel, og 2-3 og 2-4 kom med kort tids mellomrom, først på en retur fra tverrligger og et skudd i nærmeste hjørne.

Tiller 2 så ut til å gi opp da Astor la på til 2-5 14 minutter før full tid, men Brage Rimol tente nytt håp i det 83. spilleminutt.

Til tross for flere halvsjanser, klarte ikke hjemmelaget å finne nettmaskene flere ganger.