J16: Trygg/Lade 1 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2015

OBOS KUNSTGRESSBANE (LADE): J16 tar sommerferie på tabelltopp etter en overbevisende 6-1-seier over Trygg/Lade onsdag kveld.

J16 kan nyte både sommeren og synet av tabellen i BDO-serien. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen slet innledningsvis med å finne veien til nettmaskene bak en solid Trygg/Lade-keeper, og det måtte et lite magisk øyeblikk til.

Laura Gashi bestemte seg for at nok var nok etter 17 minutter. Et frispark fra drøyt 35 meter gikk i en herlig bue over keeper og i mål til 0-1.

Og nå var Tiller virkelig på hugget. Det var ikke med lange mellomrom at lynvingen Sara Bye-Andersen tegnet seg på scoringslista to ganger. Før sendte hun ballen forbi keeper og i mål på et gjennomløp før hun igjen startet riktig og hamret ballen i vinkelen til 0-3 favør Tiller.

Rett før pause var Gashi bare centimetere unna å score på nok et frispark.

Kontrollerende andre omgang

Hjemmelaget startet den andre omgangen best, og den var ikke mer enn sju minutter gammel da de reduserte til 1-3.

Men så skapte Victoria Berge ro i Tiller-nervene da hun satte inn 1-4 ikke lenge etterpå, mens Victoria Sande Petersen økte ledelsen til 1-5 nesten umiddelbart.

Laura Gashi ble også tomålsscorer da hun fastsatte sluttresultatet til 6-1 sju minutter før full tid, selv om Tiril Olsen ble avvinket for offside i en situasjon rett etterpå.

Med denne seieren troner dermed Tiller på toppen av tabellen i BDO-serien J16 når de nå tar en velfortjent sommerferie fra seriespill!

J16: SK Trygg/Lade 1 (0) - (3) 6 Tiller IL
0-1 Laura Gashi 17'
0-2 Sara Bye-Andersen 30'
0-3 Sara Bye-Andersen 35'