G16: Gimse 3 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 22. Mai 2015

BREKKÅSEN STADION (GIMSE): G16-laget ble knallhardt straffet av serieleder Gimse fredag kveld.

Tiller opplevde et massivt sjansesløseri i andre omgang. Begge foto: Marius L. Larsen.
Scenarioet var allerede satt, der Tiller kunne feire pinsehelga på toppen av tabellen i BDO-serien G16 1. divisjon avdeling 3 vår, men det startet i motbakke for de blåkledde fra Tillerbyen.

Det første kvarteret var relativt jevnspilt uten de store sjansene, men da Tiller ikke klarte å få unna ballen fra farlig sone, scorte Gimse åpningsmålet med et realt kremmerhus fra hjørnet av 16-meteren i motsatt vinkel.

Tiller kom seg etter målet, og skapte flere brukbare muligheter, men Vidar Midttuns langdistanseskudd like over tverrliggeren var det nærmeste blåtrøyene kom i første omgang.

Kanonstart på andre omgang

Det virket som pausepraten fra trenerne Håvard Duklæt og Frode Alstad gikk inn på spillerne, for etter pause startet Tiller forrykende.

Først satte Stian Thanem ballen utenfor fra god posisjon, før Didrik Østlyng Tingstads forsøk gikk rett i nettveggen fra fem meter.

Sju minutter ut i andre omgang utlignet Sindre Olufsen til 1-1. En glimrende bakromspasning fra Tingstad, der Olufsens første forsøk ble reddet av keeper, men returen snappet han opp selv og satte ballen enkelt i mål.

Nettmaskene fikk stå i fred

Og nå var Tiller virkelig på hugget. De skapte sjanse etter sjanse, der Olufsen, Thanem og Vegard Eidet fikk flere gode muligheter, men en blanding av uflaks, udyktighet og en solid Gimse-keeper hindret at Tiller tok ledelsen.

I stedet var Gimse igjen i føringen da de satte inn 2-1 på et frispark fra 25 meter ni minutter før slutt, men Tiller ga seg ikke.

En utrolig trippelsjanse fant sted like etterpå, men ingen av gjestenes angripere klarte å få ballen innenfor stengene.

På overtid kontret Gimse inn 3-1 og kampens siste mål.

PS: 14-årige Arnaud Mizero Habarurema debuterte for G16 i dag!

G16: Gimse IL 3 (1) - (0) 1 Tiller IL