J16: Tiller 6 - 2 Verdal

Postet av Marius L. Larsen den 11. Mai 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): J16-laget fortsatte med sine nettkjenninger i møtet med Verdal mandag kveld.

Victoria Sande Petersen var i skikkelig scoringshumør mot Verdal. Her flankert av Victoria Berge (t.v.) og Celine Kleiven Vevle (nr. 15). Begge foto: Marius L. Larsen.
Og hjemmelaget, iført sine hvite bortedrakter for anledningen, satte standarden etter ni minutter. Alene med keeper viste Victoria Sande Petersen ingen nåde og hamret inn 1-0.

Deretter hadde kaptein Tonje Gravdal og Sande Petersen et stangskudd hver på en dobbelsjanse, før sistnevnte traff også tverrliggeren rett etterpå.

Men litt mot spillets gang utlignet Verdal til 1-1 på deres første reelle sjanse i kampen, der skuddet fra kloss hold gikk via Tiller-keeper Hedda Kolstad og i mål.

Tiller deppet uansett ikke av den grunn. Seks minutter før pause sendte Sande Petersen vertene tilbake i føringen, noe som holdt seg til sidebytte.

Fem mål fra Sande Petersen

Åtte minutter ut i andre omgang scoret Sande Petersen sitt hattrick, før samme spiller dukket opp på en retur fra keeper like etterpå og headet inn 4-1 til Tiller - sitt fjerde for dagen.

Et hardt og velplassert skudd fra Celine Kleiven Vevle økte ledelsen til 5-1 etter 56 minutter, men Verdal skapte litt spenning i kampen med sin 5-2-redusering på en kontring etter 69 minutter.

Sju minutter før full tid scoret Tillers nummer sju sitt femte mål for dagen med sin 6-2-scoring etter svært godt forarbeid av Gravdal og Laura Gashi.

J16: Tiller IL 6 (2) - (1) 2 Verdal IL
1-0 Victoria Sande Petersen 9'