Arkiv: Tiller 3 - 0 Vinne

Postet av Marius L. Larsen den 18. Apr 2015

(arkiv) TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): A-laget gjorde jobben mot Vinne i serieåpningen i 4. divisjon avdeling 1 lørdag ettermiddag, og gikk rett til topps på tabellen.

Tiller jubler over det første målet i 2015-sesongen. Begge foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet i høyt press og med en vanvittig innsats, og dette betalte seg i form av to store sjanser til å begynne med.

Før minuttet var spilt reddet Vinnes keeper Kevin Karlsens forsøk fra kloss hold, og tre minutter senere chippet Fredrik Schevig ballen like over kryssfestet fra 15 meter.

Men hjemmelaget kunne endelig juble for scoring. Etter 17 minutter stanget Ruben Rostille inn 1-0 på en perfekt slått corner fra Fredrik Schevig.

Ti minutter senere doblet kaptein Alexander Sotberg ledelsen med et knallhardt skudd fra 12 meter, etter at flere skudd ble blokkert i forkant.

Rostille tomålsscorer

En god første omgang ble litt dempet av de neste 45 minuttene. Andre omgang fikk ikke en like god start for vertene, og Vinne kom mer inn i kampen med sine farlige overganger og dødballer.

Vinne kunne ha redusert etter 70 minutter, men en heading fra fire meter gikk rett utenfor Tiller-keeper Fredrik Røstvolds mål.

Forsøk fra Stian Knutsen, Ruben Rostille og Jørgen Oldervik fant ikke veien til nettmaskene i minuttene som fulgte, helt til Rostille bestemte seg for å bli tomålsscorer med en suser fra 16 meter i nærmeste hjørne til 3-0.

Kampen ebbet ut i en fortjent Tiller-seier i årets første 4. divisjonskamp. Neste oppgjør er borte mot Levanger 2 mandag 27. april.