Tidenes beste tropp?

Postet av Håvard Ophaug den 6. Feb 2015

I dag dro våre menn i eliteserien til Tromsø for å spille tre oppgjør.Stemningen var upåklagelig på trening torsdag.


Det er klart for en ny spillehelg i eliteserien i futsal. Med Nordpolen som arrangør skal det spilles 11 kamper i Breivikahallen i Tromsø fra fredag til søndag.


Sandefjord topper tabellen før helgens kamper, ett poeng foran Sjarmtrollan. Grorud og Vegakameratene ligger begge to poeng bak serielederen, men har henholdsvis to og én kamp mindre spilt og går begge forbi de to topplagene med seier i hengekampene.


Første kamp spilles allerede i kveld når Nordpolen møter Tiller kl. 20.00. Hjemmelaget ligger på åttendeplass på tabellen, men avstanden opp til tetlaget Sandefjord er bare syv poeng i en rekordjevn eliteserie. Tiller har fire poeng opp til serielederen og har brukt spillepausen godt. Laget har hentet inn Tippeliga-spiller Gjermund Åsen og Vegakameratenes landslagsspiller Morten Ravlo.

- Morten vil tilføre oss enda mer kompetanse og en herlig vinnervilje inn i sluttspurten de siste syv kampene, sier Frode Bergmann i Tiller om signeringen av Ravlo til futsalmagasinet.no.

- Overgangen øker ikke presset på oss, vi er fortsatt jagende bak og har mer enn nok med oss selv. Men vi kan love de andre lagene kamp helt inn!

På trening torsdag kveld var stemningen god og våre gutter var heltent foran helgens viktige kamper. Terping på nye trekk viser et offensivt lag som med de nye signeringen kommer til å bite godt fra seg mot slutten av en rekordtett eliteserie, en serie som avsluttes i Kotenghallen i mars. Sjansen for å finne Tiller som seriemester da virker å være god.

Vi ønsker Frode og guttene lykke til og ser frem til 9 poeng på tre dager.

Kampene sendes på NFF-TV.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

KAMPINFO

Nordpolen - Tiller
2 - 5
11. serierunde
6. februar. 20:00
Breivikahallen

Tabell

Lag Kamp Po
Grorud IL - 1 18 37
Tiller Futsal 18 35
Vegakameratene 18 32
Sandefjord 18 30
Sjarmtrollan 18 28
Nidaros 18 25
Nordpolen 18 24
KFUM-Kam. Oslo Futsal 18 24
Kongsvinger Futsal 18 13
Flamuri Futsal 18 6