Futsalgutta med sterk seier mot Grorud

Postet av Håvard Ophaug den 8. Nov 2014

Det var to lag med motsatt utgangspunkt som møttes til oppgjør i KVT-hallen lørdag. Grorud fikk med seg en 3-0 seier, mens Tiller gikk på et forsmedelig 6-5 nederlag på fredag, men lørdag ble rollene byttet.

Og det var gjestene fra sør som åpnet best. Tiller slet mot agressive Grorud og etter tre minutter gikk gjestene i ledelse. Tiller spilte seg etter dette opp og med to raske scoringer var det gutta fra Tiller som var i føringen. Men igjen som i går sviktet Tiller mot slutten av omgangen og Grorud tok ledelsen 3-2 til pause.

En glad og lettet Frode Bergmann etter kampen.

Kampen fortsatte tett etter pause, men det det var etterhvert Tiller som tok føringen. Utligningen fra Aaserød så ut til å gi Tiller en vitamininnsprøytning og i det 30. minutt var det Asgeir Snekvik som fikk æren av å sette inn 4-3 til våre gutter.

Christoffer Moen med tommelen opp etter sin første seier med Tiller.

De ti siste minuttene bølget spillet frem og tilbake, men gutta red av stormen og fikk med seg en fortjent seier