J13: Tiller 3 2 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Okt 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tiller 3 er kretsmestere i J13-klassen etter å ha beseiret sine lagvenninner på Tiller 1 over to kamper.

Jubel med KM-pokalen for Tiller 3. Foto: Marius L. Larsen.

Det var duket for nok en festaften på Tonstad kunstgress denne onsdagskvelden, da Tiller 1 og Tiller 3 møttes i finalekamp nummer to i Kretsmesterskapet i J13-klassen.

Første oppgjør endte med en 3-2-seier til Tiller 3, noe som fortalte at det var en svært jevn kamp - og jevnt skulle det også bli i den andre kampen.

Tiller 1, spillerne født i 2001, startet også denne onsdagen med et vanvittig press foran Tiller 3s mål, og dette betalte seg i form av en tidlig 0-1-scoring.

Tiller 3, bestående av spillere født i 2002, utlignet til 1-1 to minutter før pause, og scoret vinnermålet ti minutter før full tid.

Dermed vant Tiller 3 5-3 over to spennende og fartsfylte kamper, noe som gjorde at de ble kronet kretsmestere i J13!

Vi gratulerer begge lagene med en fantastisk innsats!

J13: Tiller IL 3 2 (1) - (1) 1 Tiller IL