Postet av Marius L. Larsen den 28. Aug 2022

Slik var søndagens oppgjør i fylket.

J17-1 topper tabellen i 0. divisjon etter tre serierunder.

De blåkledde fra Tillerbyen var klare for en stappfull kampdag både her og der, og dagen startet på TOBB Arena Sør.

J13 tok imot Orkanger 2 til det som skulle bli en målrik affære på sørsida av storbyen. Tonje Viktil Fellmann sendte Tiller i føringen etter bare fem minutter, men gjestene utlignet like før pause og tok ledelsen like etter sidebytte.

Men Tiller kom tilbake. Karina Garg utlignet til 2-2, og i løpet av få minutter sørget to lekre scoringer fra Léa Emily Barzic for at de blåkledde ledet 4-2.

Orkanger skapte nerver med sin redusering kort tid før slutt, men i kampens siste spilleminutt fastsatte Oda Jenssen sluttresultatet til 5-3 og ellevill Tiller-jubel.

Les kampfakta her

Romero med dobbel

Like etterpå på samme bane tok G14-1 imot samarbeidslaget Nationalkameratene 2/Vestbyen 2, men det gikk ikke Tillers vei. Blåtrøyene lå under 0-1 halvveis, og de måtte til slutt se seg beseiret 0-4.

På TOBB Arena Sør gikk det slag i slag. Herrer-2 tok imot Ranheim Toppfotball 3, og der ble det hjemmejubel til slutt. Elias Sandøy Myrvågnes scoret et tidlig mål som sto seg til like etter pause, for da dro Tiller ifra.

Rett etter gjestene utlignet til 1-1, kom det fire Tiller-mål på 13 minutter. Først la Benjamin Romero på til 2-1 før Espen Mathiassen økte til 3-1. Førstnevnte scoret sitt andre for dagen med sin 4-1-scoring før Petter Selvaag Solbakken fikset 5-1 ikke mange minutter etterpå.

Ranheim reduserte helt på tampen, men Tiller vant 5-2.

G19-2 tok poeng, J14 og G16-1 tapte

Videre på søndagen så reiste G19-2 til Overhalla for å måle krefter i en fysisk tøff duell. Hjemmelaget tok ledelsen halvveis i første omgang, men David Tertels utlignet etter sidebytte og sikret dermed ett fortjent poeng.

J14 tok turen til Stadsbygd og overraskende nok en kunstgressbane på ettermiddagen, men det skulle ende med surt poengtap rett før slutt. Hjemmelaget gikk opp i ledelsen tidlig før Mia Arnegård Kulvik utlignet. Dessverre scoret vertene vinnermålet ett minutt før slutt, noe som gjorde at Tiller tapte 1-2.

Den nest siste seriekampen denne kvelden endte med et 1-5-tap for Trond for G16-1. Joshua Munguiko scoret Tillers mål i andre omgang.

Alstad-hattrick

Søndagens siste duell var på Leangen, der J17-1 gjestet Strindheim. Tiller kom best i gang med en herlig lobbscoring fra Michelle Kveberg Alstad før vertene utlignet til 1-1 fra straffemerket.

Men Tiller var gode. Et selvmål og en volleyscoring fra Alstad etter fantastisk angrepsspill sørget for en fin 3-1-ledelse til pause, og det gode spillet fortsatte også etter sidebytte.

Signe Aa kranglet inn 4-1 i starten - hennes andre mål på like mange kamper i 0. divisjon - før Alstad var sikker fra straffemerket og fikset 5-1. Hattrick.

Tiller-keeper Live Espolin Johnson var raskt ute og avverget farligheter fra hjemmelaget flere ganger, men laget i helhvitt var ikke helt ferdig for kvelden.

Ingeborg Nyberg Hansens lekre frisparkmål og Ida Nygårds solide skudd i lengste kryss fra tolv meter sørget for at Tiller vant solide 7-1.