Nære full klaff

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2022

To av fire Tiller-lag gikk seirende ut av onsdagen. Her er vår oppsummering.

Alex Thien Lac Nguyen (nr to f.v.) scoret G19s eneste mål mot Levanger.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en strålende onsdagskveld på forskjellige baner rundt omkring i Trøndelag. Det ble mange mål og kanskje litt rock'n'roll også.

G13-3 gjestet Gauldal på Lundamo i sin serieåpning, og det var nære at de blåkledde fikk med seg poeng. Det endte kanskje med et knepent 2-3-tap, men Tiller leverte sedvanlig god fotball og flotte scoringer.

Les kampfakta her (mål ikke oppdatert natt til torsdag)

Samtidig spilte J13-1 borte mot Freidig, og der var det en tett og jevn kamp som skulle avgjøres med kun ett mål. Silja Andersen Nordgård ble den store helten da hun scoret kampens eneste mål like før pause da Tiller vant 1-0.

Les kampfakta her

Imponerende første omgangCornelia Nordtug Knudsen (nr tre f.v.) scoret J17s tredje mål.

På TOBB Arena Sør var det to oppgjør rett etter hverandre, og noen utfordringer med garderober og allerede booket Blåstua. Heldigvis var motstanderlagene fleksible og løste situasjonen utmerket.

Kvelden på hjemmebane startet med J17-1s møte med Steinkjer i 0. divisjon. Her tok Tiller ansvar fra start og dominerte fullstendig de første 40 minuttene. Etter et drøyt kvarter sto det 3-0 i målprotokollen. Først kranglet Signe Aa inn 1-0 fra kloss hold før en kanon rett i krysset fra Kaja Sofie Johansen sørget for 2-0.

Cornelia Nordtug Knudsen la på til 3-0 alene med keeper like etterpå, og Tiller fortsatte å skape sjanser, men klarte ikke å få ballen mellom stengene flere ganger.

Istedenfor reduserte Steinkjer etter sidebytte, men Tiller holdt unna og vant fullt fortjent 3-1 i et etter hvert tøft oppgjør.

I tillegg må det legges til at 14-åringene Mia Arnegård Kulvik og Maiken Skaldehaug Holmberg fikk sin J17-1-debut, og de gjorde sine saker utmerket! Vi gratulerer!

Nguyen scoret, men det ble ett poeng

Onsdagskveldens siste oppgjør var i G19 0. divisjon mot Levanger. Her kom Tiller best i gang og tok ledelsen ved Alex Thien-Lac Nguyen etter et massivt forarbeid av Fredrik Myrvold.

Tiller kunne fort ha ledet både 2- og 3-0 til pause, men brente sjanser førte til at målprotokollen ikke forandret seg.

Halvveis i andre omgang utlignet Levanger, men Tiller ga seg ikke. De kjørte på i sluttminuttene og kunne fort ha fått med seg alle tre poengene, men det endte 1-1 på TOBB Arena Sør.