Overtidsdrama på Fannrem

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2022

G16-2 og G13-1 fikk det tøft mens kvinner-2 vant på overtid. Her er tirsdagens oppsummering.

Denne unge rekruttgjengen sikret tre fortjente poeng i det 95. minutt.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en blandet tirsdagskveld på tre forskjellige baner. Hjemme på TOBB Arena Sør var G16-2 vertskap for Buvik. Tiller havnet tidlig under, og selv om Fanuel Yemane reduserte, økte Buvik ledelsen utover i kampen.

To reduseringer fra Joakim Viktil Fellmann ga Tiller et lite håp, men de måtte til slutt se seg beseiret 6-3.

Les kampfakta her

I Lensvika ble det også tøft for våre 13-årige gutter. Tiller tok ledelsen tidlig, men på en vanskelig gressbane ble det til slutt et 1-7-tap.

Nyberg Hansen skapte galskapens øyeblikk

Bedre skulle det gå på Fannremsmoen der kvinner-2 gjestet Orkla i 3. divisjon. Selv om hjemmelaget tok ledelsen på en styring i feltet etter 11 minutter, var det Tiller som dominerte kampen.

Isabel Teigen avsluttet et strålende angrep kontant i mål fra ti meter etter et flott innlegg fra Emma Kalvøy Bye og gjenlegg fra Ida Sofie Bye-Andersen, og rett før pause pirket Ingeborg Nyberg Hansen inn 2-1-ledelse fra kloss hold etter et skudd fra Kalvøy Bye endte opp med retur fra keeper.

Mot spillets gang i andre omgang utlignet Orkla på et langskudd, men Tiller ga seg ikke. I tidvis svært tøffe dueller skapte de sjanser på sjanser, men kampen så ut til å ebbe ut i 2-2 og uavgjort.

Helt til midtbaneeleganten dukket opp igjen. I det 95. spilleminutt var solide Kalvøy Bye på ferde da hun fant Nyberg Hansen på åtte meter med et glimrende innlegg, og sistnevnte hamret inn 3-2 til Tiller og spinnvill jubel blant ALLE med tilknytning til bylaget.

Dermed fortsetter det unge rekruttlaget å vise sin imponerende form i 3. divisjon.