Tapte på overtid

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jul 2022

(Steinkjer 2 - 1 Tiller) GULDBERGAUNET TOBB ARENA: Tillers Steinkjer-mareritt fortsatte med et sviende overtidstap lørdag ettermiddag.

Det ble tap på overtid for våre beste menn.

* Flott scoring etter bare fem minutter
* Tett og jevnt
* Steinkjer fikk rødt kort i første omgang
* Bare nesten i andre omgang
* Tapte i det 95. minutt

Det startet så bra på Guldbergaunet. Tiller var aggressive fra start av, og tok en rask og fortjent ledelse etter bare fem minutter. Mathias Vinjevoll spilte et herlig veggspill med Knut Kleppo Vangen, og førstnevnte fant Erling Kleppo Vangen på første stolpe med et lekkert innlegg, som han banket i nærmeste kryss til 1-0.

Men Steinkjer kom bedre med, og de utlignet til 1-1 på et godt plassert skudd i lengste hjørne etter 18 minutter.

Ti minutter senere pådro de seg et direkte rødt kort for en mindre pen takling, og Tiller skulle dermed være en mann mer resten av kampen.

Det var lettere sagt enn gjort. Tiller dominerte banespillet store deler av andre omgang, men det befriende vinnermålet var man bare centimetere unna. Knut Vangen fikk en perfekt pasning i bakrom fra kaptein Brede Frøysa, men keeper kom ut og snappet i siste liten.

Ikke lenge etter gjorde Knut Vangen forarbeidet da Andreas Solstrand Fossli testet skuddfoten fra tolv meter, men en god redning av Steinkjers målvakt hindret ny Tiller-scoring.

Det skjedde lite foran begge mål helt til fem minutter på overtid, da Tiller rotet det til i bakre rekker og ga Steinkjer muligheten til å score på åpent mål fra 30 meter. 2-1 og game over.

Et lite lysglimt i skuffelsen var den fulle debuten til Mathias Gåsbakk Vinjevoll. En lokal jury på rom 2701 på Thon Hotel Linne i Oslo kåret 18-åringen til Tillers beste spiller.

Neste kamp er søndag 7. august kl.15.30 hjemme mot Bodø/Glimt 2.

Lørdag 30. juli 2022 kl.14.00
Gult kort Tiller: Trym Hansen Jetne (22')
Rødt kort Steinkjer: 28'
Guldbergaunet TOBB Arena (Steinkjer)

Christian Grindvold, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Niklas Danielsen Solem, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Brede Frøysa (k), Andreas Solstrand Fossli, Erling Kleppo Vangen, Knut Kleppo Vangen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

59' Frønes --> Martin Engvik
68' Knut Vangen --> Lucas Kolstad
78' Frøysa --> Fredrik Myrvold

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Erik Schaanning Thome, Joakim Harsvik Alstad, Nils Gunnar Barstad Eggen.