De eldste viste vei

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2022

Tap for gutta, og seier for jentene og herrelaget. Slik var helgas seks kamper.

Pølsefest i garderoben etter Rana-seieren for A-lagsgutta. Fra venstre Sondre Grøtte, Tor Solvoll, Gard Ragnar Killingberg, Andreas Druzkowski. Foto: Runar Koteng Frønes.

De blåkledde fra Tillerbyen så ut til å leve litt på rusen fra en hinsides torsdag på TOBB Arena Sør, der det ble avansement i J19-NM og den åttende strake seieren for kvinnelaget i 2. divisjon.

For på Freidigbanen ble det bare nesten for G13-1 fredag kveld. Tiller tok ledelsen ved et heldig selvmål nesten rett etter avspark, men hjemmelaget scoret faktisk fire raske mål slik at Oliver Olden Myhres nettsus bare ble en redusering. Tiller tapte til slutt 2-5.

Senere på fredagskvelden skulle egentlig J17-1 møte Astor på Havstad, men kampens hjemmelag valgte å tape kampen 0-3 på walkover.

Kule Kulvik herjet

Lørdagen startet med et brak på Utleira, der J14 var det gjestende lag. Og hvis ikke været var bra fra før, så ble det enda bedre under oppgjøret. Tiller vant hele 5-0 - og alle målene ble scoret av Mia Arnegård Kulvik.

Senere på dagen var herrer A i aksjon borte mot Rana, der Tiller ble levnet få sjanser til å ta med seg poeng fra et godt hjemmelag. Men blåtrøyene knøvlet forhåndstipsene, brettet opp ermene og vant fullt fortjent 3-1.

Hjemmelaget vartet for øvrig opp med en herlig pølsefest etter kampslutt, noe gutta i blått så ut til å like.

Les vår A-lagsrapport her

Søndagen startet med G16-1 sitt møte med hjemmesterke Charlottenlund. Der havnet blåtrøyene bakpå allerede før minuttet var gått, og det ble ikke bedre utover i kampen. Tiller klarte ikke å svare mens Charlottenlund vant til slutt 4-0.

Samme resultat ble det også på TOBB Arena Sør søndag kveld, men da til hjemmelaget. J17-1 tok imot Sverre i vårens nest siste oppgjør i et vanvittig regnvær, men blåtrøyene tok seg ikke nær av den grunn. Tiller ledet 2-0 til pause etter scoringer fra Ida Sofie Bye-Andersen og Una Stuedahl-Karlsen, og i andre omgang fastsatte Andrea Buberg Sæteren resultatet til 4-0 med sine to nettkjenninger.

Straks ny uke og flere nye, herlige kamper...