Ute av cupen

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mai 2022

Herrelaget er ute av cupen mens J17 vant på bortebane og G19-1 seiret på TOBB. Vi oppsummerer torsdagen.

Nettveggen var det nærmeste Espen Mathiassen kom i cupkampen mot Nardo.

Det var duket for fest på TOBB Arena Sør da Nardo kom på besøk i 1. runde i NM. Over 200 tilskuere og bortimot 20 varmegrader gjorde at det ble temperatur både på og utenfor banen.

Nardo hadde den første store målsjansen, men alene med Tiller-keeper Christian Grindvold reddet sisteskansen mesterlig.

Tiller hadde store muligheter til å score først. Espen Mathiassen skjøt i nettveggen fra fire meter, Erling Kleppo Vangen hamret ballen i stolpen og storebror Knut skjøt rett på keeper fra kloss hold.

Istedenfor gikk Nardo opp i ledelsen på et godt plassert skudd i hjørnet ni minutter før pause, men Tiller prøvde også i andre omgang da Elias Sandøy Myrvågnes var svært nære ved å styre inn 1-1 fra fem meter.

Nardo utnyttet Tillers sløvhet da de la på til 2-0 etter et dobbelskudd rett etterpå, og blåtrøyene klarte aldri å svare, selv om Myrvågnes' scoring ble annulert for offside.

Dermed var det takk og farvel til cupen for denne gang. Neste A-lagsoppgjør er hjemme mot Byåsen Toppfotball tirsdag 24. mai kl.18.30.

To forskjellige omganger

Marie Danielsen og resten av J17 kunne juble over tre poeng på bortebane.

Derimot ble det jubel andre steder denne torsdagen. På CSK Varmbo Arena var J17 det gjestende laget, men det var hjemmelaget Charlottenlund 2 som tok ledelsen etter bare seks minutter.

En ikke altfor sjanserik første omgang hadde etter hvert et godt Tiller-overtak, men det var ikke før etter sidebytte at målene rant inn. Scoringer fra Michelle Kveberg Alstad (2), Sanna Sveine Follestad og Ingeborg Bolme Aune sørget for en fin-fin og svært fortjent 4-1-seier til de blå.

Like bra gikk det også på TOBB Arena Sør etter herrekampen. G19-1 tok imot Trond i et godt 0. divisjonsoppgjør, men det var ingen tvil om hvor seieren skulle havne.

To tidlige scoringer fra Jonas Bardo Fossen Thanem og ett rett før pause fra Edvard Stølan førte til en komfortabel 3-0-ledelse halvveis. Trond reduserte tidlig etter sidebytte, men Petter Selvaag Solbakken fastsatte resultatet til 4-1 kvarteret før slutt.

Torsdagens siste oppgjør var herrer-3 sin bortekamp mot Rissa. Tiller ledet 2-0 etter scoringer fra Marius Bondø Garstad og Frode Hellesvik, men de måtte til slutt ta til takke med 2-2 og ett poeng til hvert av lagene.