Enkelt videre i cupen

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mai 2022

(G19 Tiller 3 - 1 Kolstad) TOBB ARENA SØR: Tiller skal spille 3. runde i G19-NM.

Denne gjengen fortsetter NM-eventyret. Hva blir neste destinasjon?

* Havnet under, men dominerte store deler
* To straffemål i andre omgang
* Full kontroll mot slutten
* 3. runde neste

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en motbakke å klatre etter en relativ jevn åpning på oppgjøret mot Kolstad onsdag kveld. Etter 19 minutter scoret gjestene fra kloss hold, og Tiller måtte våkne.

Det gjorde de til gangs, og de skapte flere gode halvsjanser, men det var ikke lett å bryte gjennom Kolstads 5-4-1-formasjon der Tiller trillet ballen med bakre firer 15 meter inne på rødtrøyenes halvdel.

Seks minutter før pause kom den forløsende 1-1-scoringen. Vi tror det var et skudd fra Elias Sandøy Myrvågnes fra 25 meter som skiftet retning og fikk en perfekt bue over en utrusende keeper og i mål.

Hjemmelaget fortsatte kjøret mot motstanderens mål også etter sidebytte, og det var heftige minutter til å begynne med. Blåtrøyene fikk straffespark der Jonas Bardo Fossen Thanem var iskald og satte inn 2-1 - kampen var snudd.

Få minutter senere ble samme angriper felt og Thanem valgte å ta kampens andre ellevemetersspark selv. Den satte han også sikkert i mål, og da begynte man å sniffe litt på 3. runde i NM.

Blåtrøyene kontrollerte inn resultatet i sluttminuttene, og strengt tatt var Tiller nærmere 4-1 enn gjestene var redusering.

Vi gratulerer våre gutter med seier og avansement i 3. runde i cupen!

Uten å sitte med kalenderen foran oss, regner vi med at den skal spilles i løpet av juni.

Tiller IL 3 - 1 Kolstad Fotball