- En stor dag for hele klubben

Postet av Marius L. Larsen den 21. Apr 2022

Tidligere A-lagsspiller Morten Modalsli Torset ble historisk i 2011, men hvem av kvinnespillerne tror han blir det på lørdag?

Torset jubler over Tillers aller første scoring i 2. divisjon på egen hjemmebane. Nå tror han Thale Hinsverk gjør det samme for kvinnene.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg enormt til lørdagens seriestart i 2. divisjon kvinner, der Tiller tar imot Volda kl.13.00 i et fantastisk vårvær. Dette nivået har Tiller Fotball aldri spilt på før - på den siden av kjønnsskalaen.

I 2000 og 2011 spilte Tiller i 2. divisjon herrer, men det varte bare i ett år på hvert av forsøkene. I 2011 var første gang blåtrøyene spilte 2. divisjonskamper på egen hjemmebane, noe tidligere A-lagsspiller Morten Torset fikk erfare.

- Jeg husker det var en spesiell stemning hele den vinteren etter opprykket. Det var utrolig givende å komme på trening, og vi trente mye den gangen, men alle hadde samme ambisjon om å bli bedre, forteller den tidligere storscoreren.


- Hinsverk blir historisk

Moro i snøen rundt banen.


Tiller serieåpnet i 2. divisjon mot Steinkjer på den gang Tonstad kunstgress, og Tiller imponerte foran svært mange tilskuere på vollene rundt banen (for det var ingen tribune der på den tiden, nemlig).

De blåkledde vant til slutt 4-2, og hvem var første målscorer?

Morten Torset.

- Jeg fikk en perfekt ball i bakrom og jeg bare løp mot mål. Jeg fikk tuppet den forbi keeper, og det var en enorm glede å se den gå inn, sier Torset, som feiret scoringen med å hoppe i snøen rundt banen (!).

Angrepsspilleren ble dermed historisk med det første Tiller-målet i 2. divisjon på egen hjemmebane, og nå er han skråsikker på hvem som skriver et nytt kapittel under lørdagens kamp mot Volda.

- Det blir Thale Hinsverk. Jeg synes hun skaper mye med ballen og vil være vanskelig for motstanderen å få tak i. Så gjenstår det å se om jeg får rett, sier nåværende 6. divisjonsspiller Torset med et glimt i øyet, for han legger til:

- Jeg regner med det blir en intens og morsom kamp. Det er gøy å følge med dette laget, for de gjør det så bra. Jeg så flere kamper i fjor, og jeg har en forhåpning om at de vil gjøre det bra også i 2. divisjon. I tillegg kjenner jeg flere i trenerteamet som jeg ønsker alt godt, så jeg gleder meg til lørdag. Jeg håper det kommer mange supportere som får oppleve det som blir en stor dag for hele klubben.

De blåkledde kunne juble ekstra mye i serieåpningen i 2. divisjon i 2011.Tiller - Volda
Seriestart 2. divisjon kvinner
Lørdag 23. april kl.13.00


...og for all del ikke glem:


Tiller - Kolstad
Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 23. april kl.17.00


Moroa foregår på TOBB Arena Sør!


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori