Seier i første treningskamp

Postet av Marius L. Larsen den 4. Mar 2022

(Tiller 4 - 3 Trygg/Lade) HAVSTEIN KUNSTGRESS: Herrer A spilte årets første treningskamp torsdag kveld, og det ble målrikt.

Robin Hermanstad (t.v.), tomålsscorer Brede Frøysa, Knut Kleppo Vangen og Sindre Olufsen har hatt en god treningsvinter så langt.

* Frøysa med dobbel
* Knut Kleppo Vangen åpnet kontoen
* Fire tenåringer fra start
* U21-spiller Myrvågnes scoret
* Mye bra angrepsspill

Endelig var det duket for en herrekamp igjen. Riktignok hadde våre beste menn spilt internkamper mot U21 forrige måned, men oppgjøret mot nyopprykkede Trygg/Lade ble årets første virkelige test.

På det flotte kunstgresset på Havstein var det gjestene fra Haakon den sjuendes gate som sto høyt og stresset Tiller i åpningsminuttene, men så tok de blå mer over, godt anført den dominerende midtbaneduoen Lucas Kolstad og Alexander Kvalvik.

Etter 13 minutter ble Erling Kleppo Vangen felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Der var kaptein Brede Frøysa sikker i sin sak og satte inn 1-0.

Samme mann doblet ledelsen kort tid etterpå før Knut Kleppo Vangen fikset 3-0.

Selv om Lade-gjengen reduserte til 1-3 på straffespark rett før pause, var det en U21-spiller som markerte seg med scoring i andre omgang. Elias Sandøy Myrvågnes la på til 4-1 på flott vis.

Helt på tampen reduserte bortelaget to ganger i en periode der hawaii-fotball var i skuddet.

Tiller fikk dermed en solid start på vinterens treningskamper, selv om det er kort tid igjen til den neste, og med flere prøvespillere i kamptroppen.

Allerede førstkommende torsdag møter de Orkla på bortebane i en ny test.

Onsdag 16. mars er det duket for første NM-kvalifiseringskamp borte mot Charlottenlund.

Tiller IL 4 - 3 SK Trygg/Lade
1-0 Brede Frøysa (str.) 13'
2-0 Brede Frøysa 20'
3-0 Knut Kleppo Vangen 36'
3-1 (str.) 38'
4-1 Elias Sandøy Myrvågnes 65'