Ørland 1 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2014

LUNDAVOLL GRAS (OPPHAUG): A-laget seiret i en intens og dramatisk bortekamp på Ørlandet lørdag ettermiddag.

A-laget jubler for tre nye poeng og fortsatt tabelltopp etter en sterk seier over Ørland. Alle foto: Marius L. Larsen.

De blåkleddes beste menn startet kampen i et friskt spor, og allerede etter to minutter kunne Kevin Karlsen sende gjestene fra Trondheim i ledelsen, men skuddet fra 18 meter gikk like utenfor kryssfestet.

Ørland var svært giftige på sine kontringer, og da ikke Tiller fulgte med, var det nære at de ble straffet, men det var bare nesten.

Etter 27 minutter brente 17-årige Preben Holm Aune en stor mulighet alene med keeper, før Stian Mathisen Myrbekk gjorde akkurat det samme få sekunder senere.

Seks minutter senere ble det endelig jubel for de tilreisende. Myrbekk fant Karlsen på bakerste stolpe i feltet, og fra ti meter dundret sistnevnte inn 0-1 på hel volley på rent åttetallvis (skuddøvelse på trening, red. anm.).

Holm Aune sendte Tiller foran igjen

I andre omgang var Ørland langt farligere i det de foretok seg. Tiller hang rett og slett ikke med, og det var ikke ufortjent at hjemmelaget ved kaptein Tommy Schjølberg utlignet til 1-1 på et hardt skudd etter en corner som ikke iller fikk klarert.

Men under to minutter senere var Tiller på ferde igjen. Et godt oppspill endte med en fin flikk fra Myrbekk mot Holm Aune i bakrom, og alene med keeper denne gang satte han ballen til side og i mål til 1-2.

Keeper og kaptein tok ansvar

Dramaet var uansett ikke over i denne jevne bataljen på en flott gressbane på Ørlandet. Etter 71 minutter fikk hjemmelaget tildelt et straffespark på en felling rett innenfor 16-meteren, men til tross for et knallhardt skudd, reddet Tiller-keeper Fredrik Røstvold forsøket med glans.

Fire minutter senere la kaptein Alexander Sotberg på til 1-3 med en lekker heading på et frispark fra Fredrik Schevig, og samme mann kunne bli tomålsscorer etter Jonny Trans gode innlegg, men det lave skuddet ble godt reddet av vertenes keeper.

Kampen ebbet så ut i en meget sterk 3-1-seier favør Tiller, som fremdeles befinner seg på toppen av tabellen i 5. divisjon avdeling 3 med kun tre kamper igjen å spille!

PS! Jonny Tran (22) fikk i dag sin etterlengtede A-lagsdebut for Tiller IL Fotball!

1-2 Preben Holm Aune 57'
1-3 Alexander Sotberg 75'