Gull og tre sølv

Postet av Marius L. Larsen den 22. Nov 2021

Nok en stor prestasjon i helga. 

Gutta jublet over en helblå finale i Heimdalshallen søndag kveld.


De blåkledde fra Tillerbyen gjennomførte nok en hektisk futsalhelg i forskjellige haller. I Heimdalshallen var det duket for tre nye konkurranseklasser det skulle kjempes om det største trofeet i, og nok en gang var Tiller representert i samtlige.

I G14-finalen var det en ren Tiller-duell etter at lagene hadde spilt strålende futsal gjennom hele helga. Utrolig nok vant Tiller finalen (!), så det ble både gull og sølv med hjem til den andre siden av E6.

Rett etterpå var J13 i aksjon mot Kattem. Dessverre var motstanderen hakket hvassere foran mål og vant 2-0.

Helt til slutt var kvinner i aksjon mot NTNUI Futsal. Her ble det spennende og dramatisk til siste slutt. Med golden goal og kun to spillere igjen på banen på hvert lag, vant studentene med sin scoring rett før slutt.


Vi gratulerer G14 med gull og sølv, og J13 og kvinner med sølv i Heimdal Indoor!


Se alle resultater fra helgas runde i Heimdalshallen


Sølv og knepen serieseier

Også i Flatåshallen var det duket for spennende Tiller-oppgjør. J14 kom til kvartfinale, men der måtte de se seg beseiret av Byneset.

I G15-klassen møttes Tiller 1 og 2 i kvartfinalen, der Tiller 1 var sterkest. De beseiret Kattem i semifinalen og holdt Trygg/Lade i knestående i finalen, men der ble det et knepent 2-1-tap etter golden goal.


Vi gratulerer G15 med sølv i Flatås Julecup!


Se alle resultater fra helgas runde i Flatåshallen


I tillegg spilte herrer futsalrunde i 1. divisjon i Charlottenlund VGS-hallen. Der startet det unge laget med et 5-2-tap for NTNUI før de slo historiske Vegakameratene 2-1 etter scoringer fra Fredrik Sjøvold og Jonathan Smerkerud Frønes.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori