Best i tre klasser

Postet av Marius L. Larsen den 15. Nov 2021

Tiller tok storeslem i helg 2 av Heimdal Indoor.

G16 vant Heimdal Indoor sammen med G13 og J17 søndag kveld. Se vinnerbildene nederst i saken.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en svært lang søndag i Heimdalshallen - som spådd på forhånd. I konkurranseklassene G13, G16 og J17 skulle Tiller kjempe om det største trofeet, og det gikk jo helt strålende.

G13 nådde hele veien til finale der de møtte Nessegutten fra Levanger. En enorm laginnsats og spilleglede sørget for at det skulle bli den første bekreftelsen på en real blåmandag. De blåkledde viste frem god futsal ved hjelp av offensive hoder.

Patrik Tørset Johnsen fikset Tillers første mål før to nettkjenninger fra Nikolai Nordskag og ett hver fra Martin Gumdal og Mathias Naalsund sørget for en knallsterk 5-3-seier - og ikke minst gull.


Rekordmange supportere

Ikke lenge etterpå var G16 i aksjon mot Freidig. I en svært tøff batalje med harde dueller, var de blåtrøyene som trakk det lengste strået. På en glimrende overgang satte Mathias Gåsbakk Vinjevoll fart og tuppet ballen sikkert under keeper og i mål til ellevill jubel i hallen.

Flere mål ble det ikke i G16-finalen - de blå ville det mest og vant til slutt fortjent 1-0 og dermed gull.

Søndagskveldens siste kamp var J17-finalen, som også var en kretsmesterskapsklasse. Der skulle Tiller møte selveste Rosenborg i et fyrverkeri av en futsalkamp. Foran et rekordstort publikum i den etter hvert så klamme hallen, fikk de se en enorm vinnervilje og absolutt ingen respekt.

Synne Aunehaugen ble den store helten med sitt herlige 1-0-mål med sju minutter igjen å spille. Hvittrøyene klarte aldri å svare mens Tiller ble heiet frem av svært mange supportere.

Helga ble derfor avsluttet med et tredje strake gull.


Se alle resultatene her


Vi gratulerer spillere, trenere og supportere med en fantastisk prestasjon!


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori