Klar for 3. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 7. Nov 2021

(Tiller 2 4 - 1 Flatås (9-1)) TOBB ARENA SØR: Kvinner-2 rykker opp til 3. divisjon etter en sjarmøretappe mot Flatås søndag ettermiddag.

Tiller rykker opp til både 2.- og 3. divisjon kvinner. Her jubler gjengen etter Ingeborg Nyberg Hansens (t.h.) 4-1-scoring.

* Kristiansen med første omgangs eneste mål
* Første 45 minutter under pari
* Benjaminsen herjet etter sidebytte
* Nyberg Hansen en bakromstrussel
* Rykker opp til 3. divisjon

Første omgang i den andre og avgjørende opprykksduellen mot Flatås var ikke av det mest fartsfylte slaget.

Vilde Bjørgård Kristiansen scoret enkelt alene med keeper etter 15 minutter - faktisk - og deretter var det Tiller som kontrollerte det avgjørende oppgjøret.

Det buldret liksom i nettmaskene etter mediaavdelingens ankomst i starten av andre omgang. Det hadde knapt gått to minutter etter sidebytte før Idun Benjaminsen doblet ledelsen fra kloss hold.

Få minutter senere kriget hun seg til ballen og stormet mot mål. Den allsidige spilleren nærmest brøytet inn 3-0 i duell med keeper, og nå var det egentlig aldri noen tvil.

Selv om Flatås reduserte kort tid etterpå, var det den offensive spilleren Ingeborg Nyberg Hansen som fjernet det siste håpet. Etter tre suksessfulle turer i det velkjente bakrommet, dro hun på ferd nok en gang i det 63. minutt. Målpoengdronningen Benjaminsen serverte Nyberg Hansen alene med keeper, der hun banket inn 4-1 og 9-1 sammenlagt.

Resten av kampen ble litt "så der". Tiller hadde ballen mest og fortsatte å skape store muligheter, men forsøkene havnet ikke innenfor stengene.

Da dommeren blåste i fløyta for siste gang ble det nok en gang fortjent champagnefeiring på banen, nøyaktig en uke etter opprykksseieren over Steinkjer.

Dermed har Tiller rykket opp til både 2.- og 3. divisjon kvinner til neste år - en utrolig bragd av spillere, trenere og supportere som har støttet hele veien.

Vi gratulerer så mye!

Arbeidet foran 2022-sesongen er allerede i gang.

Grunnet opprykket til 3. divisjon, skal kvinner-2 spille KM-finale mot vinneren av Verdal og Sverresborg, høyst trolig i slutten av denne uken. Dato og tidspunkt er i skrivende stund ikke klart.

Tiller IL-2 4 - 1 (9-1) Flatås IL
1-0 Vilde Bjørgård Kristiansen 15'
2-0 Idun Benjaminsen 47'
3-0 Idun Benjaminsen 54'