Tiller 2 - 1 Vestbyen

Postet av Marius L. Larsen den 9. Sep 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): A-laget kom tidlig under, men svarte på tiltale og halte i land en verdifull trepoenger i toppoppgjøret mot Vestbyen tirsdag kveld. Nå er de serieledere!

A-laget jubler etter Rostilles utligning i første omgang. Nå leder de 5. divisjon avdeling 3 med kun fire kamper igjen å spille. Alle foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkledde var klare for en ny toppkamp på egen hjemmebane, men det så mørkt ut før fem minutter var spilt. Vestbyen straffet et sovende Tiller-lag på et innkast rett i bakrom, og gjestenes nummer 10 hamret inn 0-1 bak Tiller-keeper Fredrik Røstvold.

Tiller slet med å få til eget spill de neste 20 minuttene. Vestbyen var det klart førende laget, mens vertene hadde mange feilpasninger og farlige brudd inne på egen banehalvdel.

Men derfra og til pause snudde kampen seg. Tiller fikk roet ned nervene og begynte å produsere sjanser.

Seks minutter før pause kunne også hjemmepublikumet endelig juble. Et godt slått hjørnespark fra Fredrik Schevig traff pannebrasken til Kevin Karlsen, via en motspiller på streken og tverrligger før ballen falt ned til Ruben Rostille som tuppet den i mål fra kloss hold til 1-1.

Rett før fløytesignalet gikk til pause hadde også Daniel Halgunset en stor mulighet på frispark, men headingen fra umarkert og kloss hold gikk utenfor.

Hardtarbeidende Tiller

Tiller var heller ikke helt "på" de første minuttene i andre omgang, men med en gang konsentrasjonen kom tilbake skulle det bli ny jubel på Tonstad kunstgress etter 59 minutter.

Et perfekt innlegg fra Schevig fant Rostille på bakre stolpe, som headet via tverrligger, på strek og ut til kaptein Alexander Sotberg som satte inn 2-1 - helt til dommertrioen bekreftet at ballen allerede var inne på Rostilles forsøk.

Derfra og ut ble det en kamp med tiden, der Vestbyen kjørte fremover, men skapte ikke all verdens til trusler mot Røstvold i Tiller-buret.

Det var Tiller som skapte de største sjansene i sluttminuttene, deriblant headinger fra Myrbekk og Sotberg som gikk over mål, og Rostille som ble felt alene med keeper, men fikk ikke tildelt straffespark.

Tre minutter på overtid var kampen over, og Tiller kunne innkassere tre svært verdifulle og hardt tilkjempede poeng som igjen førte til at våre beste menn klatret helt til topps på tabellen i 5. divisjon avdeling 3!