Tap i serieavslutningen

Postet av Marius L. Larsen den 30. Okt 2021

(Spjelkavik 2 - 0 Tiller) SPJELKAVIK KUNSTGRESS: Herrer A fikk det tøft i sesongens siste kamp, men det var mange lyspunkter.

Skjermbilde fra Direktesport.no.

* Kampen flyttet fra gress til kunstgress i siste sekund
* Baklengsmål etter 14 minutter
* Tiller kom bedre med
* Killingberg skapte trøbbel
* Flere unggutter fikk spilletid

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tøff åpning på 2021-sesongens siste seriekamp. I det 14. spilleminutt styrte Spjelkavik inn 1-0 fra kloss hold på et frispark, og dermed ble det motbakke ganske tidlig for gjestene.

Men de ga aldri opp. Hjemmelaget styrte det meste av ballinnehavet, men spesielt en livlig Gard Messi Killingberg gjorde rødtrøyene litt skjelven.

Allikevel var Andreas Druzkowskis rop om straffespark rett før pause det nærmeste Tiller kom i første omgang.

Tiller startet den andre omgangen best, men et lag som hadde flere posisjonsendringer klarte ikke å true vertenes målvakt nevneverdig. Både Magnus Bjerke og Sindre Welo hadde sine forsøk på frispark, men det ble bare nesten.

20 minutter før slutt kunne det fort ha stått 2-0 i målprotokollen, men en mesterlig redning fra Christian Grindvold hindret større ledelse.

Dessverre var det lite Tillers sisteskanse kunne gjøre da det ble 2-0 fem minutter senere. Tiller tapte flere dueller rundt 16-meteren, og plutselig var det en rødkledd angriper som fikk stå helt alene på tolv meter og styre inn vertenes andre mål for dagen.

Alexander Kvalvik fikk Tillers siste mulighet på et skudd, men ballen gikk i klypene på keeper.

Dermed ble det tap i siste serierunde for de blå, som allikevel kan se tilbake på en god sesong som endte med en fin 7. plass på tabellen.

Tiller avsluttet kampen mot Spjelkavik med juniorene Steffen With Størseth, Alexander Kvalvik og Mathias Gåsbakk Vinjevoll, der sistnevnte fikk sin A-lagsdebut i dag.

Fremtiden er knallblå, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Spjelkavik kunstgress (Ålesund)

Christian Grindvold, Magnus Bjerke, Sindre Myrvold Welo, Andreas Arukwe, Jonas Krokstad Aune, Brede Frøysa, Fredrik Sjøvold (k), Espen Johnsen, Jørgen Valleraunet, Andreas Druzkowski, Gard Ragnar Killingberg.

62' Johnsen --> Alexander Kvalvik
62' Krokstad Aune --> Ove Westby Bugten
74' Druzkowski --> Mathias Gåsbakk Vinjevoll
74' Valleraunet --> Steffen With Størseth

Ubenyttede reserver: Sondre Kroglund, Jonas Uran Rønning.