Klar for KM-finale

Postet av Marius L. Larsen den 20. Okt 2021

(J17 Tiller 5 - 4 Trond) ROSENBORGBANEN: J17 er klare for kretsmesterskapsfinale etter å ha vunnet samtlige kamper i avdelingen.

Denne gjengen skal spille i Abrahallen om halvannen uke. Her takker de sitt herlige publikum på Gjøvik sist helg.


Sammendrag

* Regnfullt og Tiller-overtak
* Dobbel fra Olufsen og Solbakken
* Nyberg Hansen scoret igjen
* Trond fulgte Tiller hele veien


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen tok til takke med å spille seriens siste hjemmekamp på bortebane, men når motstander Trond var av den svært hyggelige sorten, var det vanskelig å diskutere valget etter å ha flyttet kamptidspunkt.

Tiller gikk oppskriftsmessig opp i ledelsen ved Rikke Olufsen, men så ble det noe kål og graut uten nevneverdig krydder. Gjestene fra sørsida hadde ballen mest, men slet med å dominere foran motstanderens mål.

Ingeborg Nyberg Hansens langskudd sørget for 2-0 rett før pause, men da skjedde det plutselig mye. Olufsen la på til 3-0 i omgangens siste minutt før Trond reduserte på et soloraid rett før fløytesignalet.

Tiller stilte noe annerledes enn de vanligvis gjør, men 06-spillerne Kornelia, Mina og Julie gjorde sine saker bra. Spesielt strålte sistnevnte gjennom det tunge skydekket i Singsaker-regionen.

Ella Selvaag Solbakken økte ledelsen til 4-1 tidlig i andre omgang, men fremdeles klarte ikke de blåkledde å riste Trond av seg. Gultrøyene reduserte to ganger og var et øyeblikk ikke langt unna å utligne, men Tiller karret seg videre.

Selvaag Solbakken fikset 5-3 like før slutt, og selv om hjemmelaget reduserte helt på tampen, ble det en fin 5-4-seier og 21 poeng av 21 mulige i årets høstserie.


Se sluttabellen i 1. divisjon avdeling 2 her


Det betyr at J17 er klare for finale i kretsmesterskapet mot vinneren av den andre avdelingen. Finalen spilles lørdag 30. oktober i Abrahallen. I skrivende stund er verken motstander eller tidspunkt klart.

Allerede førstkommende søndag spiller laget semifinale i OBOS-cup. Da tar de imot Steinkjer kl.18.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta

Tiller IL 5 - 4 IL Trond
1-0 Rikke Olufsen 6'
2-0 Ingeborg Nyberg Hansen 39'
3-0 Rikke Sofie Olufsen 40'
3-1 40+1'
4-1 Ella Selvaag Solbakken 44'
4-2 45'
4-3 49'
5-3 Ella Selvaag Solbakken 76'
5-4 78'

7. runde BDO-serien J17 1. divisjon avd. 2
Tirsdag 19. oktober 2021 kl.20.00
Rosenborgbanen 11er


Laget

Ayla Elise Buzzi Latifi, Ida Nygård, Emma Jensen (k), Linn Sophie Stenkløv, Kornelia Berggård Hov, Ingeborg Nyberg Hansen, Julie Pedersen Rektorli, Ella Selvaag Solbakken, Elisabeth Sagfjæra Husby, Arlinda Shala, Rikke Sofie Olufsen.

Innbytter: Mina Ottemo Stølen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori