Klar for KM-finale

Postet av Marius L. Larsen den 20. Okt 2021

(J17 Tiller 5 - 4 Trond) ROSENBORGBANEN: J17 er klare for kretsmesterskapsfinale etter å ha vunnet samtlige kamper i avdelingen.

Denne gjengen skal spille i Abrahallen om halvannen uke. Her takker de sitt herlige publikum på Gjøvik sist helg.

Sammendrag

* Regnfullt og Tiller-overtak
* Dobbel fra Olufsen og Solbakken
* Nyberg Hansen scoret igjen
* Trond fulgte Tiller hele veien

Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen tok til takke med å spille seriens siste hjemmekamp på bortebane, men når motstander Trond var av den svært hyggelige sorten, var det vanskelig å diskutere valget etter å ha flyttet kamptidspunkt.

Tiller gikk oppskriftsmessig opp i ledelsen ved Rikke Olufsen, men så ble det noe kål og graut uten nevneverdig krydder. Gjestene fra sørsida hadde ballen mest, men slet med å dominere foran motstanderens mål.

Ingeborg Nyberg Hansens langskudd sørget for 2-0 rett før pause, men da skjedde det plutselig mye. Olufsen la på til 3-0 i omgangens siste minutt før Trond reduserte på et soloraid rett før fløytesignalet.

Tiller stilte noe annerledes enn de vanligvis gjør, men 06-spillerne Kornelia, Mina og Julie gjorde sine saker bra. Spesielt strålte sistnevnte gjennom det tunge skydekket i Singsaker-regionen.

Ella Selvaag Solbakken økte ledelsen til 4-1 tidlig i andre omgang, men fremdeles klarte ikke de blåkledde å riste Trond av seg. Gultrøyene reduserte to ganger og var et øyeblikk ikke langt unna å utligne, men Tiller karret seg videre.

Selvaag Solbakken fikset 5-3 like før slutt, og selv om hjemmelaget reduserte helt på tampen, ble det en fin 5-4-seier og 21 poeng av 21 mulige i årets høstserie.

Se sluttabellen i 1. divisjon avdeling 2 her

Det betyr at J17 er klare for finale i kretsmesterskapet mot vinneren av den andre avdelingen. Finalen spilles lørdag 30. oktober i Abrahallen. I skrivende stund er verken motstander eller tidspunkt klart.

Allerede førstkommende søndag spiller laget semifinale i OBOS-cup. Da tar de imot Steinkjer kl.18.00 på TOBB Arena Sør.