Før avspark: Tiller - Ranheim

Postet av Marius L. Larsen den 19. Okt 2021

To lag på poengjakt møtes tirsdag kveld.

Vi håper på flere slike scener sent tirsdag kveld.


Kampinformasjon

🏆 3. runde 3. divisjon kvinner sluttspill nivå 1
📅 Tirsdag 19. oktober 2021
⏰ Kl.21.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
📲 @TillerFotball på Twitter


Revansje fra sist

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Ranheim velkommen til TOBB Arena Sør denne tirsdagskvelden. Dette blir den tredje sluttspillkampen i 3. divisjon som vil få en innvirkning på minst ett av lagene.

Ranheim har nemlig bare ett poeng på sine første to kamper, og er avhengig av å vinne over Tiller for å henge med i jakten på opprykk.

Tiller ligger i skrivende stund tre poeng bak serielederen, og bør også være gira på tre poeng før toppmøtet med Utleira førstkommende mandag.

Etter å ha åpnet med en storseier over Malvik i første kamp, ble det et knepent nederlag borte mot Strindheim i den neste.


Siste to kamper:
Tiller 5 - 0 Malvik
Strindheim 1 - 0 Tiller


Tabell etter andre runde:

PlassLagKVUTMålP
1Utleira22004-06
2Steinkjer21109-44
3Tiller21015-13
4Strindheim21011-13
5Ranheim20112-51
6Malvik20022-120


Ett poeng

Ranheim kommer til TOBB Arena Sør med et 3-0-tap for offensive Utleira. Det var ingen tvil om hvor seieren i forrige runde skulle havne, da Ranheim ble altfor små mot et sterkt Utleira-lag.

I første runde imponerte de på Guldbergaunet på Steinkjer. De ledet 2-0 over nordtrønderne, og til tross for et massivt gult press i sluttminuttene, endte det 2-2 og med ett poeng.


Se fullstendig terminliste her

Nå er Ranheim nødt til å vinne for å ha et håp om å kapre den øverste plassen som gir opprykk.


Ranheims siste to kamper:
🔘 Steinkjer 2 - 2 Ranheim
❌ Ranheim 0 - 3 Utleira


Vevle tilbake

Tiller har fått ei ny god treningsuke på TOBB Arena Sør i forkant av tirsdagskampen mot Ranheim, og de aller fleste spillerne ser ut til å være klare for en ny duell.

Ekstra gledelig har det vært å se Celine Kleiven Vevle tilbake på feltet, samtidig som Marie Schult Optun, som måtte forlate banen i oppgjøret mot Strindheim, har vendt tilbake fortere enn antatt.

Angrepsspiller Sandra Aardahl Gulstad skal testes tett opp mot kampstart, mens den solide J17-trioen Marita Flataunet, Vilde Bjørgård Kristiansen og Thea Arnegård Kulvik er ventet å være i kamptroppen.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.