Til sluttspill som gruppevinner

Postet av Marius L. Larsen den 3. Okt 2021

Kvinnelaget er klare for sluttspill, G16 tapte knepent semifinale og herrer-2 tapte toppkamp.

Hedda Stuedahl-Karlsen (i midten) ga Tiller ledelsen på Guldbergaunet.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en særdeles spennende søndag etter en høyinteressant lørdag denne helga.

G16 spilte den prestisjefylte Stjernecupen på Hamar, og førstelaget avanserte til A-sluttspillet på søndag med tre seiere på tre forsøk. Der møtte de Astor i kvartfinalen som ble beseiret 3-0, men så ventet en langt tøffere kamp mot sterke Strømsgodset i semifinalen. Tiller hadde drammenserne på gaffelen med 1-1 til pause, men de måtte se seg slått knepent 2-1.

G16-2 spilte 0-0 i sin siste kamp mot Teie.

Se resultater her


G14-2 seiret

Dessverre gikk det ikke fullt så bra i seriespillet for flere av våre lag.

Herrer-2 tapte en viktig opprykkskamp i 5. divisjon mot Kolstad 2, der Tiller 2 ledet 3-1 til de ti siste minuttene. Dessverre klarte ikke blåtrøyene å holde unna, og det endte med et skuffende 4-3-tap.

Også J14-2 fikk smake på nederlag i søndagens oppgjør borte mot Orkla/Meldal. Tiller tapte til slutt 7-3.

Bedre gikk det for G14-2 som slo Gimse 4-1 på TOBB Arena Sør.


Gigantiske målsjanser

Søndagens siste kamp var på Guldbergaunet på Steinkjer, der kvinner A tok imot byens lag i 3. divisjon til siste kamp i grunnserien i avdeling 1.

Tiller tok ledelsen etter seks minutter ved Hedda Stuedahl-Karlsen som satte inn 1-0 fra kloss hold etter et perfekt innlegg fra Sandra Aardahl Gulstad, men det var en jevn og fysisk tøff første omgang.

Steinkjer utlignet til 1-1 ni minutter før pause, men rett før fløytesignalet så kunne Thale Hinsverk ha sendt Tiller i føringen på et godt volleyforsøk fra åtte meter, men ballen føyk like utenfor nærmeste stolpe.

I andre omgang var det stort sett bare Tiller, men vinnermålet uteble. Både Hinsverk og Stuedahl-Karlsen skjøt utenfor fra sju meter etter nok en gang glimrende innlegg fra Gulstad, og en svært livlig Louisa Stuedahl skjøt like over fra skrått hold.


Kampen endte dermed 1-1, som betyr at Tiller vinner avdelingen på målforskjell foran Steinkjer. Nå venter de i spenning på oppsettet til sluttspillet som etter alt å dømme starter til uka.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori