Flott oppstart på FFO

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2021

Tiller Idrettslag Fotball har startet fotballfritidsordning (FFO).

Deltakerne på den første dagen av Tillers FFO-tilbud.


De blåkledde fra Tillerbyen har gjenoppstartet et ekstra fotballtilbud til de som ønsker det. Første trening var sist torsdag (2. september) for gutter 10 år og jenter 11 år.

Treningene blir to dager i uka og er foreløpig på tirsdager og torsdager på TOBB Arena Sør. Når kulda setter inn for alvor etter sesongen, trekker FFO innendørs til cageballhallen ved 3T Rosten.

- Vi har kommet godt i gang, og overraskelsen var stor da guttene og jentene fikk hver sin garderobe for å skifte og tilgang til Blåstua hvor frukt og drikke sto klar. Etter en kort innledning med en videosnutt var det rett ut til læringsarenaen som var klar. Treningsøkta ble avsluttet i Blåstua med en kort oppsummering og resten av fruktfatet forsvant. Nærmere profesjonelt opplegg kommer vi ikke på Tiller, sier hovedansvarlig for FFO Reidar Schjei.

Fra starten har klubben satt et tak på til sammen 30 spillere og så langt har 17 spillere meldt seg på. Klubben har satt opp et trenerteam på fire; ansvarlig Reidar Schjei, herrer A-spiller Andreas Arukwe og de tidligere Tiller-spillerne Marita og Tiril Olsen, som i skrivende stund spiller for henholdsvis Rosenborg og KIL/Hemne.

- Vi var rundt 15 påmeldte da vi startet FFO i Elverum Fotball i 2008. I dag er det bortimot 150 stk, og Elverum har tilgang på 40 trenere fra Høgskolen i Elverum, kan Reidar fortelle, som tidligere har drevet denne fritidsordningen i sju år.


I Tiller Fotball skal FFO være et tiltak med høy profesjonalitet og kvalitet. Holdninger og verdier vil bli lagt stor vekt på, og hver enkelt skal føle at de blir sett og tatt vare på.


Vi gleder oss til fortsettelsen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori