Minnerike dager på Gledens Teater

Postet av Marius L. Larsen den 17. Aug 2021

Fem dager med TINE Fotballskole Tiller var en stor suksess.

7- og 8-åringene. Fotograf ukjent.


Tiller Idrettslag Fotball arrangerte nok en gang en storstilt TINE Fotballskole på TOBB Arena Sør i forrige uke.

Årets utgave ble så populær at man måtte dele den i to; 7- og 8-åringer fra onsdag til fredag og 9-12 år fra fredag til søndag. Dette ble fem spektakulære dager med 140 fotballglade barn.

Målsettingen med TINE Fotballskole Tiller er at man skal glede seg enda mer til neste dag, og den målsettingen føler vi ble nådd også i år.

Selv om regnet pøste ned i Trondheim og Trøndelag for øvrig på lørdag, la det ingen demper at lunsjen ble servert inne i nye Blåstua. Dette var en morsom opplevelse for mange, ettersom fåtallet har fått mulighet til å besøke andreetasjen i Fotballhuset tidligere.

- Sommerens største øyeblikk er over for denne gang. Å få være sammen med 140 flotte barn i alderen 7-12 år og et trenerkorps på 25 ledere gjennom fem innholdsrike dager er jeg sikker på er den beste medisinen for et gammelt fotballhjerte, sier fotballskoleansvarlig Reidar Schjei, som hadde de eldste barna i år mens Frode Helgheim hadde full kontroll på de yngste.

- TINE Fotballskole Tiller var et veldig fint arrangement. Jeg vil nevne de flotte ungdommene som var med som trenere og inspirerte og motiverte barna. Flotte rollemodeller som er gull verdt for Tiller, skriver forelder May Brattset til Tiller Fotball på Facebook.


Vi vil få takke alle barna, de dyktige trenerne og herlige hjelpekokker som blant annet smurte over tusen brødskiver på de fem dagene under TINE Fotballskole Tiller.

Vi gleder oss allerede til neste år!


9-12 år. Fotograf ukjent.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.