Sen utligning sikret poeng

Postet av Marius L. Larsen den 15. Aug 2021

(Tiller 2 - 2 Ranheim TF-2) TOBB ARENA SØR: Herrer A sløste med sjansene, men klarte å straffe Ranheim 2.

Magnus Aasarød (nr to f.h.) scoret begge Tillers mål på straffespark.

Sammendrag

* To annulerte mål i starten
* Aasarød utlignet på straffe før pause
* Misset på flere store sjanser
* Nok et straffespark i det 90. minutt

Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen startet oppgjøret mot Ranheim Toppfotballs nest beste spillere offensivt i et mørkt regnvær. Hjemmelaget fikk to annulerte mål for offside, men litt ut av ingenting, så scoret Ranheim via et Tiller-bein etter 17 minutter.

Heldigvis svarte Tiller raskt. Fem minutter sener utlignet Magnus Aasarød til 1-1 på straffespark, og Tiller fortsatte dominansen mot gjestenes målvakt.

En trippelsjanse fra Aasarød og Jonathan Smerkerud Frønes endte samtlige i blokka fra nært hold, og Gard Ragnar Killingbergs skruskudd fra tolv meter snek seg like utenfor.

Ikke over før det er over

Andre omgang var også ganske lik den første. Tiller dominerte banespillet fullstendig, men de slet med å skape de helt store sjansene.

Frønes ventet for lenge å avslutte da han kom alene mot keeper og forsøket ble blokkert. Aasarøds stuss på Bjerkes corner endte like utenfor. Henning Gladsøs mange hodestøt traff heller ikke innenfor stengene.

Mot spillets gang var gjestene fra Ranheimsfjæra dødelig effektive. Et velplassert skudd fra 20 meter havnet i lengste hjørne til 1-2 etter at Tiller rotet det til for seg selv langt inne på egen halvdel.

Men Tiller ga aldri opp. Både Sindre Welo og Gladsø hadde hver sin heading som ble bare nesten, og et spektakulært brassespark fra Robin Hermanstad traff ikke helt reint.

I det 90. spilleminutt kom endelig uttellingen. Nok et straffespark til Tiller som Aasarød var sikker på, og dermed 2-2.

Tiller prøvde å finne en sluttspurt, men det ble i det seneste laget. Det endte med ett poeng hver - årets første for blåtrøyenes del.

Neste kamp er borte mot NTNUI lørdag 21. august kl.14.00.

Lørdag 14. august 2021 kl.16.00
Gule kort Tiller: Henning Borgen Gladsø (54'), Jonathan Smerkerud Frønes (77')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100

Laget

Sondre Kroglund, Magnus Bjerke, Henning Borgen Gladsø, Kasper Røe, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Espen Johnsen, Fredrik Sjøvold (k), Magnus Aasarød, Espen Amandus Mathiassen, Jonathan Smerkerud Frønes, Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
10' Johnsen --> Gard Ragnar Killingberg
77' Valleraunet --> Sindre Myrvold Welo
88' Gladsø --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Tor Solvoll, Fredrik Alexander Myrvold, Jonas Krokstad Aune, Andreas Uzoma Arukwe.