I sjuende himmel

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2021

(G16 Tiller 7 - 1 Trygg/Lade) TOBB ARENA SØR: G16-1 leverte festfotball og sju scoringer i storseier torsdag kveld.

G16 leverte en meget solid kamp mot Trygg/Lade.

* Størseth-scoring etter to minutter
* To mål hver fra Kvalvik og Baranyizigiye
* Vold fastsatte sluttresultatet
* Sterk Tiller-dominans hele kampen

Det var noen vanvittige åpningsminutter fra de blåkledde fra Tillerbyen. Allerede før to minutter var spilt smalt det fra både dansefoten og skuddfoten til Steffen With Størseth, som satte inn 1-0 på et smart skudd i hjørnet.

Rett etterpå ble et lekkert angrep og scoring fra Alex Thien-Lac Nguyen annulert for offside, men dette var bare en smakebit på det som skulle komme.

Tiller dominerte banespillet fullstendig, og i løpet av fire minutter sto det 3-0 i målprotokollen. Først var Nguyen iskald og doblet ledelsen på et lignende skudd som Størseth før Petter Selvaag Solbakkens perfekte innlegg serverte en umarkert Alexander Kvalvik på bakre stolpe.

Solbakken ble også en reddende engel da han avverget på egen målstrek like etterpå, men Trygg/Lade fikk allikevel sin redusering fire minutter før pause fra skrått hold.

Driblesterke Kvalvik ville uansett ha en tremålsledelse til pause, så han hamret inn 4-1 fra nesten død vinkel kort tid senere etter et solid angrep fra hjemmelaget.

Kontrollerende siste førti

Kampen ble imidlertid punktert rett etter sidebytte. Tiller fikk straffespark bare sekunder ut i andre omgang, og fra straffemerket var Aaron Baranyizigiye like sikker som at det er skoleferie og fikset dermed 5-1.

Tiller-dominansen fortsatte, og det var lite Tiller-keeper Oskar Hojem hadde å gjøre. Blåtrøyene hadde like god kontroll på kampen som Norge har på spredning av koronaviruset, og da var det passende med et par nettkjenninger til.

I løpet av de siste ti minuttene økte Tiller ledelsen til 7-1. Først ble Baranyizigiye tomålsscorer etter et langskudd, og deretter ble Oskar Vold kampens siste målscorer med en flott avslutning helt på tampen.

Tiller tok dermed sin andre strake seier, og fremdeles er det to oppgjør igjen. Neste kamp er mot Ranheim onsdag 23. juni kl.19.00 på TOBB Arena Sør.

Tiller IL 7 - 1 SK Trykk/Lade
1-0 Steffen With Størseth 2'
2-0 Alex Thien-Lac Nguyen 22'
3-0 Alexander Kvalvik 25'